Helgdag helg roligt precis runt hörnet

Helgdag helg roligt precis runt hörnet

Med Memorial Day weekend snart att vara över oss, utnyttja och maximera tiden med din familj och njut av några av evenemangen och aktiviteterna i McAlester och omgivande områden.

Eufaula Area Chamber of Commerce Manager Pam Rossi sa att hon ser fram emot semesterhelgen och hon är glad att se Gå Ner ett Kilo I Veckan att sjön är full och klar för besökare.

‘Jag är så glad att sjön är full,’ sa Rossi. på Selmon Street i Eufaula.

‘Helgen kommer också att ha några olika band i några av våra restauranger och barer i Eufaula under hela helgen,’ sa Rossi.

För mer information kontakta Eufaula Area Chamber of Commerce på 918 689 2791.

Staden McAlester är också redo för semesterhelgen.

McAlester Tourism Executive Assistant Eddie Gray sa att det finns live musikhändelser i McAlester under semesterhelgen också.

‘Det här är den typ av semesterhelgdag att komma ut och njuta av lite Gå Ner I Vikt På En Vecka tid med din familj,’ sa Gray. ‘McAlester erbjuder också bra restauranger och shoppingalternativ.’

ArtiklarPolice: Söndags Gå Ner ett Kilo I Veckan eftermiddagsolycka resulterar i en dödsfall, två skadadeFormer bergsklättrare vinner på ‘Priset är rätt’ Hacked misstänkt laddad med feloniesSchools över Pittsburg County anser securityMPS styrelse stöder statewide lärare walkoutSecond rättegång inlämnad mot företag i rig explosionFormer McAlester, EOSC tränare Glen Stone rememberedConflict av intresse och tidsbegränsning frågorKondit: När lagstiftare vann inte agera, lärare kommer att välja att besluta på söndag, semestervätska vid drycken