Helgdagar i Woodhaven

Helgdagar i Woodhaven

På fredagen den 19 november firade Woodhaven Residents Block Association, ‘Guardian of Woodhaven’, sin 39-årsdag med en gallamiddagsdans på Abbracimento s.

De hedrade med ‘Årets invånare’ Leonora Lavan, president för Woodhaven kultur- och historiska samhälle, en riktigt härlig dam som har erkänt Woodhavens kulturella och historiska arv, och ‘Årets verksamhet’ Neir’s Tavern och ägare David Eng, Loycent Gordon, Alex Ewen och Andy Bigan, som har gjort ett enormt ekonomiskt, socialt och kulturellt bidrag till Woodhaven.

Honored som charteren inleddes till WRBA Hall of Fame var ett underbart par, Roger och Josephine Hennin, som har varit gift i 50 plus år och uppvuxit sin kärleksfulla familj här. De har frivilligt lagt sin tid och ansträngningar till sin kyrka, deras gemenskap och Woodhaven invånarnas ‘Block Association.

De valda tjänstemännen deltog personligen i honorärerna med proklamationer. Det var en riktigt underbar kväll för alla som deltog. Den 1 december hölls en av de viktigaste mötena i Woodhaven. Mötet var att granska och diskutera omfördelningen av Woodhaven, Richmond Hill och en del av Ozone Park.

Den här omfördelningen kommer att gynna våra Woodhavens fastighetsvärden och bevara de vackra viktorianska bostäderna och karaktären hos vår småstad Woodhaven. Jag deltog och uttryckte mitt stöd för detta omloppsförslag. Detta är en av de viktigaste projekten för Woodhaven och för vår älskade gemenskapens framtid. Jag kommer att rekommendera resultatet av detta möte och samförståndet i min nästa artikel.

Jag hoppas på Thanksgiving tackades för allt vi har här i vår stora Amerika och för våra modiga väpnade styrkor som håller oss säkra och fria. Kom alltid ihåg dessa, våra skydd, i dina tankar på Thanksgiving och varje dag.

Nu till vår semester säsong. Bright Christmas lights sträcker sig längs vår Woodhaven Jamaica Avenue från Dexter Court till 100th Street i Woodhaven Business Improvement District. Dessutom kan julmusik höras och lägga till säsongens anda. Detta händer bara här i Woodhaven, inte på någon annan kommersiell remsa i de omgivande samhällena. Så njut av de här bekvämligheterna som tagits med dig och betalt av din butik och företagare. Med julgran och Menorah Lighting Ceremony i vårt Forest Parkway Plaza-område utanför Jamaica Avenue. , ‘Welcome Santa to Woodhaven’ Parade kommer Viktminskning Tabletter att sparka fram vid middagstid Gå Ner I Vikt Snabbt Piller från Cordon Bleu och marschera ner Jamaica Avenue till Dexter Court där Santa och Fru Claus kommer att hälsa barnen unga och gamla. Så planerar att delta och njuta av båda dessa speciella småstadshändelser. (Vädret tillåter). Därför kan du njuta av Greater Woodhaven Development Corporation s Street Fair och dessa stora evenemang av din prisbelönta Woodhaven Business Improveme nt distriktet? Endast i Woodhaven! Så handla Jamaica Avenue för semestern behåll dina pengar i ditt grannskap.

Särskilt i dessa Gå Ner I Vikt Snabbt svåra ekonomiska tider, kom ihåg våra väpnade styrkor, vilka är på utländska stränder som bekämpar de onda terrorister som hotar våra barn och vårt sätt att leva. Må Gud välsigna dem, och må Gud välsigna Amerika.