Helgdagar ingen anledning till anslutningar

Helgdagar ingen anledning till anslutningar

Ensam kvinnor, skulle du överväga att ansluta dig till din högskola älskling denna semestersäsong?

Enligt en nyligen genomförd undersökning som genomfördes av datingsiten Plenty of Fish är svaret ett rungande datingsätet som undersöktes över 9000 singlar och fann att om 41% av ensamstående kvinnor skulle få höra sig om sin högskoleliv under semestern.

Oavsett om det är din första pojkvän eller första riktiga förälskelse, blir våra första kärleken ofta frusna i tid som obefriad och orealiserad romantisk potential. De blir inblandade i våra hjärtan och sinnen som en som kom undan. Många av oss kommer aldrig att vara med dessa människor eller ens se dem igen, så varför är vi så besatta av att se tillbaka det förflutna?

Ur ett psykologiskt perspektiv kommer allt av att önska vad du kan ha. Till exempel, när du på en restriktiv diet, alla de livsmedel du kan äta blir så mycket mer tilltalande. Som hon skriver, utnyttjar inre brat detta och försöker övertyga dig om att du måste ha den choklad eller pizza om det är bra för dig eller inte.

Problemet med att hänga i din inre brat är dock att fantasin och verkligheten ofta inte matchar. För några år sedan var jag exalterad att lära mig att mina högskolans förälskelse skulle Viktminskning Tabletter gå på ett semesterparty som jag hade blivit inbjuden till. När jag frågade om honom, sa någon till mig det bästa! Jag arbetade med honom förra sommaren och på vågor hade han samma par jeans varje dag trots att flygningen bröts! Sätt in ljudet av skivor som repar och huvud exploderar överallt. I mina dagdrömmar hade min högstadium Prince Charming åtminstone Viktminskning Tabletter en fungerande flygning.

Lyckligtvis visade han sig aldrig Gå Ner ett Kilo I Veckan på festen eftersom det var ungefär lika mycket verklighet som jag kunde hantera för en kväll. För att fortsätta med Wallin-analogi vill vi ofta tanken på pizza, även om verkligheten är fet, gödning och troligen ger oss allvarliga matsmältningsbesvär.

Wallin föreslår att du själv frågar vad som verkligen påverkar din önskan och rekommenderar att du har modet att släppa bort vad som tjänar dig. Som hon förklarar, blev det inre glatt, men i sista hand (i Rolling Stones ord) kan du bara hitta [det] du får vad du behöver. I mitt fall är det en man som förstår vikten av blixtlås.