Helgdagar levande på Kitcheners Christkindl Market

Helgdagar levande på Kitcheners Christkindl Market

Allt är wunderbar i Kitchener, Ont. som Christkindl-marknaden återskapar en jultradition som går 700 år tillbaka i Tyskland.

Sedan medeltida städer och städer i Tyskland lever med utomhusmarknader med rustika träbåsar och bås full av traditionella handgjorda juldekorationer, nötknäppare och träfigurer. Den här scenen har återskapats nu i 18 år, vilket återspeglar sevärdheter, ljud och dofter av en autentisk tysk julmarknad.

I Kitchener, det äldsta och största tyska samhället i Kanada, äger festen rum utanför och inomhus stadshuset från 4 december till 7, 2014. Den fyra Viktminskning Tabletter dagars marknad är enlivened av ett stryk av folkloriska tecken markerade av Christkindl eller Child, den traditionella presentbringer i Tyskland och hennes två änglar.

Det finns också farmhand Knecht Ruprect, en följeslagare av Saint Nicholas, och Klaus Wehrenberg som spelar ett originalt handväxlat gatororgan tillsammans med hans vänliga (fyllda) apa.

En candlelight procession ledd av Mary, Joseph och deras stalwart åsna, äger rum på kvällen den 4 december genom Victoria Park och längs Gaukel Street till City Hall Square. Längs vägen, Grand Philharmonic Choir och många carollers åtföljas av ringen av kyrkans klockor.

Medlemmar av samhället återuppta nativityscenen på en utomhusstall som den del av festivalen. Underhållning omfattar cirka 27 band, kör och dansgrupper som utövar utomhus, Gå Ner I Vikt På En Vecka skridskoåkning på torget och smeden visar sina färdigheter.

De söta trähyddorna och inomhuskablarna kommer att ha ca 70 leverantörer med traditionella handgjorda juldekorationer, nötknäppare, träsniderade leksaker, pyramider, figurer, smycken och kläder.

Scenen skulle inte vara fullständig utan arom av kanel, äppelfritterar, mulledvin och grillade korv som fyller luften. Leverantörer är placerade i hytter på torget och inuti rundhuset i stadshuset samt andra våningen.

Christkindls traditioner är så minnesvärda för varje person, säger publicist Monica Reid. det tågen, applefritterarna eller levande nativity och höra alla julens ljud medan du njuter av vänner och dela semestersaker och njutningar. FEST

Presenterad av Downtown Kitchener Business Improvement Area, den kostnadsfria händelsen äger rum på King Street.

Arrangörerna säger att det lovar nätter Gå Ner I Vikt Snabbt Piller av häftigt med levande musik, skridskoåkning, carolling och varma och kalla drycker på Schnapps bar. Det kommer också att vara vagnsresor som besöker några populära platser i centrum.