Helger kommer till Woodhaven

Helger kommer till Woodhaven

December är över oss, och i år verkar vi ha det i 2015. Våren 2014 sprungit, vår sommarvärme har kylt, fallet har fallit, vintern är här och cykeln börjar igen.

Jag hoppas att du hade en välsignad varm Thanksgiving med din älskande familj och gäster. Det var en kall dag, men luften är fylld med glädje när vi tackade för allt vi har. Nu går vi in ​​i Hanukah, jul och nyår och WBID sponsrade Woodhaven semester helg.

Jag hoppas att du handlar lokalt, som på det här förflutna småföretaget lördag, och jag hoppas att du cyklade vår gratis Jamaica Avenue vagn. Det är så viktigt att du köper dina gåvor, presentkort och festkläder i våra Woodhaven-butiker och att du använder våra företag hela året.

Om det inte var för våra småföretag på vår ‘Everything Avenue’ från Dexter Court till 100th Street, skulle vi inte ha en stark skattebas, arbetsgivare för våra boende och alla bekvämligheter som vår WBID ger oss. Var vänlig och håll dina pengar i vårt samhälle och shoppa Woodhaven.

GWDC har också presenter för din övervägande. Vi har en original miniatyr Woodhaven flagga, lämplig för fönsterskärm. Också en gåva av erkännandet av GWDC: s prestation i markeringen av vår skogsparkkarusel, ‘The Forest of Jewel’.

Denna gåva ges till oss av den noterade och fulländade konstnären Constance Del Vecchio Maltese, som har bidragit till oss replikerar av hennes målning av en vacker karusellhäst, ‘Forest Park Beauty.’

Dessa två unika Woodhaven gåvor kan ges till släktingar eller vänner och de som nu lever utanför staten. De är prissatta till $ 12 för Woodhaven flaggan och $ 7 för målningens replika. Ring (718) 805 0202 för att beställa någon av dessa perfekta gåvor, som ingår i Woodhaven-minnen.

Vår WBID fyller på semesterdekorationerna i vår Forest Parkway Plaza, med många blinkande ljus på vårt vackra konstgjorda julgran. Om du inte har märkt, har vi ett nyplantat julgran. Det är en blå gran, åtta meter lång och mycket symmetrisk. Den här förhoppningsvis kommer Gå Ner I Vikt På En Vecka att vara 27 år.

Våra semesterljus längs vår Woodhaven Jamaica Avenue är upplysta och festliga, och semestermusiken fyller luften. Åter vänligen handla lokalt och ge stöd till de små butiker som är så generösa och stödja oss genom att bidra till vår WBID för din familj s njutning. med julgran och Menorah Lighting Ceremony på Forest Parkway Plaza utanför Jamaica Avenue.

På lördagen den 6 december startar Welcome Santa till Woodhaven Parade Gå Ner I Vikt Snabbt Piller vid middagstid på 100th Street, marschera ner Jamaica Avenue till Dexter Court. Snälla gå med oss ​​i marschering med Santa och Fru Claus, som kommer att hälsa de unga barnen och de unga i hjärtat.

Ägaren till den kollapsade byggnaden på 78 19 Jamaica Avenue försöker fortfarande bygga om den. Fortsätt att titta på dem och Gå Ner I Vikt Snabbt Piller ge WBID råd om några större förändringar där.

Greater Woodhaven Development Corporation håller på att förbereda en ny krans för vårt Word War II-monument. Den 102: e Precinct är också varm på de två hälerna som stal vår krans.

Må Gud välsigna våra veteraner som har bevarat vår frihet och kan Gud välsigna våra väpnade styrkor. Flyga vår amerikanska flagga stolt över alla andra till deras ära. Må Gud välsigna vårt Amerika.