Helgerna kommer tidigt för Wilmington barn

Helgerna kommer tidigt för Wilmington barn

Wilmington anses vara stort behov, och medel ger lärare i innerstadens spel schacket för att hjälpa dem att lära sig värdefulla livskunskaper för att klara av sin svåra verklighet.

Medel och Gå Ner ett Kilo I Veckan hans syster, Jacqueline, 14, har arbetat sedan Thanksgiving för att samla leksaker för att ge barnen.

10 dec Jag är värd för en fest för barnen kommer att ge bort 100 leksaker. ‘Min källare är bara full av lådor och lådor och lådor med leksaker.’

Julen kommer lite tidigt för barn från Hilltop Community Center, Urban Promise Gå Ner I Vikt På En Vecka och Kingswood Community Center. ‘Vi ville att vi kunde’ gjort tre gånger antalet leksaker. ‘Medlen presenterar dem med gåvorna lördag i en lunch på Wilmington Parks and Recreation-byggnaden vid 500 Wilmington Avenue. Medlen kan inte vänta med att se barnen’ ansikten.

‘Hela det här initiativet handlar om att ge tillbaka,’ sade medel. ‘Det kommer att vara värt att när vi ser Gå Ner I Vikt Snabbt Piller alla barnens ansikten och se familjerna kommer tillsammans och ha det bra och inte tänka på några problem eller problem som de har.’.