Helgerna ligger nästan på Woodhaven

Helgerna ligger nästan på Woodhaven

När vi går in i den 11: e månaden 2017, kommer Woodhaven Business Improvement District i år att ha ett vackert konstgjort träd för vår julfirande.

Förra året, efter att ha förlustat det första riktiga julgran som dog efter att ha planterats, planterades ett nytt träd och det trivs nu fint. Allt detta för att orkanen Sandy tog ner vårt 27-åriga 100 meter långa träd.

Tyvärr kommer det nya trädet inte att vara av någon stor storlek för ett tag, men det här året kommer det till sist att dekoreras och skina. Sök efter vårt vackra konstgjorda träd igen i år på Forest Parkway Plaza.

På lördagen den 11 november ära vi våra försvarare och skyddare på veteransdagen. Jag har många veteraner i min familj, fyra från andra världskriget, två bröder och två svärföräldrar, som var mycket inredda.

Från och med förra året har jag nu bara en, min bror som nu är 92 år gammal. Hans son tjänstgjorde också i Vietnam.

Vi i Woodhaven ära och hedra våra veteraner, för utan deras offer skulle det inte vara ‘vi’. Tack till mina familjeveteraner, de som passerat och de som fortfarande är med oss, och tack till alla våra veteraner.

Jag hoppas att du har en väldigt glad Viktminskning Tabletter Halloween. Bobbi och Strays höll sin årliga Halloween Dinner Dance igen i år. Som alltid var det en bra fest, allt för djuren och hennes dödsskydd.

Denna vecka till och med den 2 november är Queens Restaurant Week. Så äta ute eller beställa in från en av våra fantastiska Woodhaven restauranger.

Markera din kalender för den WBID-sponsrade semesterhelgen. På fredagen den 1 december håller vi på treen och Menorah Lighting Ceremony, och på lördag den 2 december kommer Holiday Parade Gå Ner ett Kilo I Veckan att sparka av våra semesterevenemang.

Slutligen och viktigare, rösta på valdagen tisdagen den 7 november. Detta är din heliga rätt, och många har dött för att bevara denna röst för våra amerikanska medborgare. Ärade dem genom att casta din röst.

Må Gud välsigna våra väpnade styrkor, kan Gud välsigna våra Gå Ner I Vikt Snabbt Piller ledare, må Gud välsigna våra funktionshindrade veteraner, må Gud välsigna våra NYPD och officerare överallt, och kan Gud välsigna Amerika.