Helgerna är inte glada och ljusa för alla

Helgerna är inte glada och ljusa för alla

Medan jag är borta, ger läsarna råd.

På människor som tycks stänga av semester:

Många människor lider av semesterdepression. Min man hade tidiga minnen av sina föräldrar som skrek på varandra. Innan vi pratade ut det hade han svårt att fira. Varit där

En december när jag var i gymnasiet brände huset vårt, min mamma var redan på sjukhus, min pappa arbetade i en annan stad, och min mormor som brändes i elden dog några dagar senare.

Som vuxen skulle jag bli väldigt deprimerad kring Thanksgiving och vet inte varför tills jag pratade med några vänner. Jag insåg att jag internaliserade all den smärtan och min kropp / hjärna återkallade det som urverk varje år. Nu skriver jag mig en anteckning i min nya årliga dagbok för att göra förberedelser, som jag vet att det kommer, och jag tål inte längre de gråhelgerna som jag brukade. K.

I huset växte jag upp i semestern menade föräldrar som skulle överdriva sig i alkohol och bli väldigt otäck framför fem barn. Viktminskning Tabletter Tacksägelse var svårast för mig som ung vuxen, eftersom de minnenna involverade träd, musik eller gåvor, bara fulla föräldrar gick på den.

Min första glädjefulla Thanksgiving var 27 år när jag var stationerad i Europa med flygvapnet och tillbringade semesterskidåkning i Schweiz. Jag lärde mig att semester kan vara roligt utan kalkon och fyllning (eller berusade föräldrar). C.

Om du tar gaaaahhhh ut ur gåva ger:

Det är en gåva. Om du ger någon någonting och förväntar dig något i gengäld, så är det inte att byta ut det till en byte eller handel. Människor ger gåvor eftersom de vill göra den andra personen lycklig. Att förvänta sig ömsesidighet är smålig och spädar givarens generositet.

Dessutom är mottagaren inom sina rättigheter att göra (praktiskt taget) något med gåvor de får. Om jag gav någon en dyr, handskuren teakdiorama och de sa, så kommer det att bli bra för min nästa weenie grillat! Jag vet nu det: (1) De gillar varmkorv; (2) De har en grill eller eldstaden. och (3) En god framtidsperspis kan vara några vaxdoppade pinecones eller en bunt fatwood med en fin båge.

Om människor vill göra en affärstransaktion utav detta, bör de ge presenter och överväga att leendet på mottagarens ansikte är fullt utbetalt. De kommersialiseras

På kära som drar dina barn med saker på semester, oavsett om du vill att dom ska eller inte, inte:

Jag skulle diskutera med barnen idén om att flytta den närmaste familjen gåvan ger en tid du alla väljer tillsammans. De kanske gillar att ha en annan dag med presenter och Gå Ner I Vikt På En Vecka det skulle vara ett sätt att gå bort [från överskottet]. 25 juni kunde fungera. Faktum är att en allmän diskussion med barnen om problemet och sätt att hantera det kan hjälpa till. C.

Be om gåva till minnen för dina barn. Har den relativa lön för biljetter till hela familjen att göra underbara saker som Nötknäppare på jul eller en dag på djurparken på sommaren. En film på en regnig lördag eller ett besök på Arboretum Gå Ner I Vikt Snabbt Piller på en vacker dag. Dessa är alla dyra, vilket hjälper givarna att bevisa sin kärlek genom att spendera och föräldrarna borde ha mycket färre saker att donera. K.

Många av er föreslog att gå på rutan för upplevandes gåva. Några andra användbara exempel: lektioner (simning, tennis, musik, etc., allt vanligtvis dyrt); medlemskap i museer bokhandeln presentkort; familje resor. Och välgörenhet: [de] använder pengarna för att hjälpa ett djurskydd eller hemlösa skydd, med barnen som följer med att göra donationerna.

Kanske kan den väsentliga sinnena sätta in pengar på högskolebesparingar? Det skulle vara ett sätt för släktingar att kanalisera sin kärlek och ekonomiska medel i framtiden. Jag använder pengar, min mormor ställde åt sidan för mig på barndomen för att betala för doktorand nu; Jag har tyvärr glömt många leksaker och gåvor hon gav mig för år sedan. H.

Enligt min erfarenhet kommer shoppare att handla, men om ditt brev omvandlar till och med en grejer köpare till en 529 stuffer, du min hjälte. Kanske är det här tricket: