Helgläge i ordning efter retur av rutinpost

Helgläge i ordning efter retur av rutinpost

I början av varje år gör många ett nytt år för att komma i form och gå ner i vikt. Vissa köper en fin träningsmaskin medan andra släpper hundratals dollar för gym medlemskap. Men snart blir du trött på rutinen och behöver något nytt för att spice upp saker. Så, om Gå Ner ett Kilo I Veckan din plan är att införliva kul i din träning, är Toronto Tango Marathon din biljett till en bra tid. Från och med fredag ​​och fram till söndag kommer argentinsk tango att ta över det litauiska huset på Bloor Street West. Brunch serveras under eftermiddagen med snacks och förfriskningar på kvällen.

Toronto International Boat Show

Om du inte är en vinter person och hellre skulle segla runt de stora sjöarna, gå sedan vidare till båtvisningen i helgen. Toronto International Boat Show, som är den största i Nordamerika, Gå Ner I Vikt På En Vecka hålls på Enercare Center från den 12 januari 21. Evenemanget innehåller de senaste båtarna och tillhörande Gå Ner ett Kilo I Veckan tillbehör, seminarier, tävlingar och mer. Det finns också en inomhus sjö, så du kan drömma om varmare dagar på stugan.

En lördagsversion av Summer Club-programmet returnerar i helgen, vilket ger barn mycket roligt, från utbildningsaktiviteter och vetenskapsexperiment till konstprogram och intressanta gallerier. Lördagsklubben går åt åtta lördagar till den 3 mars och inkluderar morgon och eftermiddagssemester. Alternativt, registrera dig för en hel dag och få en rabatt.