Helikopterkrasch hävdar Texas investerare

Helikopterkrasch hävdar Texas investerare

staten New Mexico dog när deras helikopter kraschade i ett avlägset område. Här mer om de framstående personerna ombord:

CHARLES RYLAND BURNETT III, 61

Burnett var baserad i Houston och listad som en officer i dussintals företag registrerade hos Texas statssekreterare. Guardian-tidningen rapporterade 2009 att han körde en ångdriven bil med en genomsnittlig hastighet på 139,8 miles per timme (225 kilometer per timme) och satte en världsrekord.

Han köpte Emery Gap Ranch, en sträckande bergig egendom på gränsen till Colorado New Mexico, i februari 2017, sa Sam Middleton, en fastighetsmäklare i Lubbock, Texas, som arbetade med Burnett vid köp. Det där gruppen ledde onsdagen.

Middleton på torsdag påminde om att bli inbjuden till Burnett 60-årsdag på en annan ranch som han Gå Ner I Vikt Snabbt hade hjälpt till Gå Ner I Vikt Snabbt Piller att köpa den rika affärsmannen.

hade mycket roligt, och han hade många människor runt honom hela tiden, sade Middleton.

Han var i ett långsiktigt förhållande med Andra Cobb, den enda överlevaren av kraschen och döden till Paul Cobb, som var helikopterens pilot. Burnett var vänner med äldste Cobb och de andra ombord.

Han sköts ner medan han flyger en helikopter i Vietnamkriget, enligt sin fru Martha. Han fortsatte att fungera som polis i tre årtionden i Houston förorten Pasadena, Texas, som stod till polischef tills sin pension år 2004.

Cobb flög en historisk Vietnam-tidshelikopter under en händelse för att fira den fjärde juli i 2016, enligt Houston tv-station KTRK. Martyn Hill, Burnetts personliga advokat, beskrev Cobb som en erfaren, försiktig pilot som hade många slag. var också en bra person, sade Hill.

Martha Cobb sa att hennes dotter berättade för henne efter kraschen att hon passerade minst en kropp på marken när hon försökte fly undan, innan helikoptern bröt in i flammor.

bara väldigt upprörd, sa Cobb i en telefonsamtal, hennes röstbrott. bara glad att min dotter är OK, men jag hatar att min man på 41 år är borta. COLEMAN DODD, 57

Han var en dekorerad sök- och räddningsledare som plockade folk till säkerhet i New Orleans efter orkanen Katrina och under en översvämningssäsong hyrde han en helikopter på sin dag för att hjälpa räddningshundar strandsatta på hustak.

var en naturlig pilot. Han var så bra på det. När han sökte och räddade han rädda otaliga liv, sade Jacqueline Dodd, hans fru på 25 år, som beskriver honom som en adrenalinsjukare. Han donerade priset, en ny Jeep Commander, till en ideell organisation som hjälper hemlösa, enligt webbplatsen för New Mexico Military Institute, där han gick i mitten av slutet av 1970-talet.

var den typ av kille som du bara ville vara din vän, sa Jacqueline Dodd. var över anklagelse. Han var bara en så bra person. September hade han arbetat som Burnett privat pilot vid Emery Gap Ranch, sa hon. Hon och hennes man lämnade separationspapper i december efter att han flyttat till Trinidad, Colorado, föregående september.

tog det jobbet mot alla mina önskningar, sade Jacqueline Dodd, som bor i Applegate, Kalifornien, vid foten nordost om Sacramento.

Hennes man anlände i Marine Corps Reserves 1979. Dodd överfördes till Army Gå Ner I Vikt På En Vecka Warrant Officer Flight School 1983 och senare tilldelades Howard Air Force Base i Panama, som flyger medicinska evakueringsuppdrag i hela Central- och Sydamerika, enligt New Mexico Military Institute hemsida.

Dodd flyttade tillbaka och gick med i California Highway Patrol 1990, där han var en sök- och räddningshelikopterpilot. Han inleddes i institutet Hall of Fame i oktober 2010.

Roy Bennett, 60, var en grundare av Zimbabwes största oppositionsparti, Morgan Tsvangirai Movement for Democratic Change, som ilskade före detta president Robert Mugabe genom att vinna ett parlamentariskt säte i en landdistriktsvalkrets trots att hon var vit.

Bennett, som pratade flytande Shona, var jordnärlig och engagerande och vann ett hängiven efterföljande av svarta Zimbabwier för att passionerat förespråka politisk förändring. Han var känd som betydelse för oss i Shona och kallades ofta den skarpaste tornet i Mugabe-sidan.

Vid ett tillfälle beslagades hans framgångsrika kaffebruk i östra Zimbabwe av krigsveteraner. En av Bennett lantarbetare dödades av invaderarna och fru Heather misshandlade efter överfallet.

År 2004 fängslades Bennett i ett år för att angripa en statsråd som hade sagt att Bennett var tjuvar och mördare under en debatt. Han blev smal och berättade om fångarnas misshandel.

Bennett flydde Zimbabwe efter att ha fått dödshot, men kom tillbaka 2009 efter att ha blivit utsedd till vice jordbruksminister i en koalitionsregering med Mugabe ZANU PF-partiet. Styrmannen accepterade andra oppositionsledare i hans skåp, men han vägrade att svära i Bennett.