Helvetes köksvinnare LaTasha McCutchen återgår till 3030 Ocean i Fort Lauderdale

Helvetes köksvinnare LaTasha McCutchen återgår till 3030 Ocean i Fort Lauderdale

Kontakta oss, 2014, McCutchen vid den tiden en kock vid 3030 Ocean captivated publik (och till och med lyckats imponera på Mercurial Gordon Ramsay) med sin talang, vinning chef chef position vid sin Pub Grill ligger vid Caesars Atlantic City.

Relaterade StoriesSouth Florida Mat och Dryck Evenemang Denna Weekend: Homebrew Contest, Crawdebauchery och Seafood FestFloridaBeerFriday: Mega Mix Pale Ale från MIA Beer Co.

Nu, efter ett Viktminskning Tabletter framgångsrikt första år med Pub Grill, har McCutchen nya planer. Kocken tillkännagav nyligen att hon ser fram emot att driva sin ultimata dröm: bli en privat kock med karriär i händelsehushållning.

Under tiden hamnar kändis kocken och 3030 Ocean prot tillbaka för en begränsad stint till hennes tidigare stomping grunder i Fort Lauderdale s Harbour Beach Marriott Resort Spa, där hon kommer att återförena med mentor och chef Kung Adrienne Grenier.

För att fira återföreningen debuterar restaurangen en special meny till ära för återkomsten. Från söndag 3 april till onsdag 6 april 3030 Ocean erbjuder gästerna en chans att beställa en Gå Ner I Vikt På En Vecka fyra-rätters middag

skapad av McCutchen.

Menyn, prissatt till $ 79 per person med en valfri vinparing för $ 36, kommer att finnas tillgängligt varje kväll. Rätter kommer att innehålla en starter kurs, två huvudrätter och en efterrätt.

Om du gillar den här berättelsen, överväg att anmäla dig till våra nyhetsbrev.

VISA MIG HUR

McCutchens middag börjar med en ostron-trio: en grillad West Coast-ostron med guanciale och pecan-smultring, en östkustfryst ostron med söt majs och syltad grön tomaträtteris och en kumquat- och fresno-chili-ostronskytte fylld med prosecco. Andra och tredje kurser markerar land och hav, med en röd snapper cioppino och lamm ossobucco. Den sista kursen kommer att vara Carolina Gå Ner I Vikt Snabbt Piller Shoofly paj serveras med bourbon glass och bacon damm.

Under dessa datum fortsätter restaurangen även att servera sin vanliga la carte-meny. Bokningar rekommenderas starkt.