Hem för helgdagarna erbjuder invånare snuskig på julen

Hem för helgdagarna erbjuder invånare snuskig på julen

Fem hem har blivit inredda till julens bästa så att 1 500 Gå Ner ett Kilo I Veckan personer kan få Går Man Ner I Vikt en tidig smak av säsongen, samt få några idéer att bränna sin egen semester.

Husen representerar fem olika typer av hus, inklusive ett arvshus, ett helrenoverat äldre hem och för första gången, en stad hem. Alla hem bor i sina ägare Det finns inga showhem på årets turné.

Liksom under de senaste åren kommer var och en av husen att vara tillgänglig för att ses under tre fyra timmars fönster, två på lördag och en på söndag.

Det finns 500 biljetter tillgängliga för var och en av de tre sessionerna. Människor måste köpa biljetter till en av sessionerna och turnera alla fem bostäderna i det fyra timmarsfönstret. Människor kan besöka hemmen i vilken ordning de väljer. Därefter uppmanas biljetthållare att besöka Hampton Inn i Aberdeen för vinprovning och aptitretare.

Gise sa att alla vinster från turnén kommer att doneras till Kamloops United Way. Förra året lämnade Homes for the Holidays över 35 000 dollar, sa Gise.

Brenda Aynsley, med United Way, valde årets hem. Hon sa att några av ägarna kom fram för att frivilliga sina hem. Aynsley hittade resten.

‘I år är varje hem ganska skilt från varandra,’ sa hon. ‘När vi tittar (för hem) söker vi alltid efter något annat.’

Arbetet med att dekorera hemmen är igång nu Viktminskning Tabletter och kommer att vara komplett före fredagen. Dekoratörer jobbar med husägare och återförsäljare för att skapa unikt julutseende i var och en av husen.