Hem för helgdagens medicinska hattnyheter

Hem för helgdagens medicinska hattnyheter

NYHETER FILFOTO

Medicine Hat Tigers Linus Nassen, David Quenneville och Max Gerlach (från vänster) slutar ta ett foto under Medicine Hat News Teddy Bear Toss spel mot Brandon Wheat Kings på Dec.

ganska upphetsad att se min familj, sade tigrarna defenseman Kristians Rubins, som reste hem till Lettland för 10 dagars paus. varit länge, ett par månader, så jag är ganska upphetsad. tävlade med Lettlands hemland förra året IIHF World Junior Championship som gör det möjligt att tillbringa den här julen med sin familj speciellt. Medan Lettland vann att vara närvarande vid årets turnering efter att ha förnedrats förra säsongen, säger Rubins att han planerar att sätta larmet tidigt för att fånga några av juniorerna medan han är hemma.

kommer att försöka. Det är en skillnad på nio timmar så jag måste vakna tidigt och titta på några spel, sa Rubins. var en bra upplevelse och det är fortfarande kul att titta på. Tabby Max Gerlach är tillbaka i Lone Star State med sin familj efter att ha återhämtat sig från en otäck skada tidigt på säsongen för att komma in i Holiday Break med 18 poäng i sina över 15 matcher.

ganska lycklig att få en lång paus i år, sa Gerlach. var ganska snäll att få spendera omkring 10 dagar hemma och flyga sedan tillbaka den 26: e. Inget extravagant planerat men jag ska spendera tid hemma med Gå Ner ett Kilo I Veckan min familj Gå Ner ett Kilo I Veckan och det blir riktigt fint. Det är bara min mamma, pappa och min syster där och våra två hundar. Det är bara de fyra som spenderar jul tillsammans. Produkten David Quenneville kommer vara den enda av sina bröder hemma till jul den här säsongen, men med tanke på att han får chansen att se 21 år gammal bror John spelar en handfull spel med New Jersey Devils tillsammans med sina föräldrar, är det säkert att vara en minnesvärd paus alldeles samma.

Att vara där är riktigt speciellt, sa Quenneville och tillade att han ser fram emot att spendera tid med resten av familjen. ha massor av familj och vänner som jag får spendera tid med och min syster är där och vi är väldigt nära. Vår unga kusin kommer också att vara där och jag tror att hon bara blev fem. Vi har fortfarande mycket roligt, men det är uppenbarligen inte detsamma utan Pete och John. Tigrar (18 14 2 0) återvänder från 10 dagars paus den 27 december för att vara värd för Lethbridge Hurricanes (15 16 2 0) på Canalta Center i ett av sex raka kommande matcher mot Central Division-motståndare. Efter att ha gått 5 8 2 0 över sina över 15 matcher i semesterferien, säger Quenneville att nästa Viktminskning Tabletter sex matcher kommer att vara avgörande när man lägger till en del vadderar till sin sex poängsledning på toppen av de centrala ställningarna.