Hem för semestern

Hem för semestern

JEN: Var allt OK med det?

TRACY: Hur kan jag sätta detta? NEJ! Men jag var trött, han var liten, och det fanns många släktingar i vår framtid, så jag sa bara ‘nej’. Nu har vi en treårig rotation: Min mammas hus, hans mammas hus, och då OURS.

JEN: Det är svårt att göra alla lyckliga. Jays mamma Går Man Ner I Vikt är 280 miles away, mina föräldrar är 400 miles away, och deras två städer är 250 miles från varandra. Vi gjorde det hela ett år och vi sa aldrig igen. Det var galenskap.

JOY: Åh man, ja galenskap. Vi har aldrig haft den typen av problem. Jag känner mig Gå Ner I Vikt På En Vecka illa för familjer som aldrig får skapa sina egna jultraditioner eftersom de alltid tar sig av till mormors hus. Julafton har varit min stora familjesemester historiskt, men i fjol hade alla våra barn andra alternativ till jul. Pete och jag hade vår egen julafton av oss själva och det var underbart.

TRACY: Jag har en 60 årig gammal vän som, trots att han är morfar, fortfarande har sin mor och MIL engagerar sig i ett gräskrig över julafton och dag.

Glädje: Wow. Låter som att han behöver få en ryggrad och sätta några gränser. Jag känner till två kvinnor under liknande omständigheter. En är en vän i min ålder som aldrig någonsin haft en jul hemma med bara hennes familj eftersom hennes mamma krävde att julen alltid skulle vara hos henne i flera stater borta. Nu är min väns barn vuxna och borta och de har aldrig haft chansen att utveckla sina egna traditioner.

JEN: Det låter galet, men jag kan se hur det händer.

GAMA: Jag är tråkig och upprörd om vi aldrig har kunnat etablera våra egna jultraditioner i vårt eget hus med våra egna barn.

TRACY: Efter att jag hört min väns berättelse, bestämde jag mig för två saker: En, att vår familj skulle börja vår egen ‘stanna hemma’ tradition varje år eller så. Och två, att du måste suga upp det, ge din mamma eller MIL vad de vill ha och gå hem varje gång i taget!

Glädje: Mina föräldrar var väldigt generösa i att ge upp den långvariga julafton firandet så att vi kunde etablera våra egna fester med våra egna barn när de var små. Jag kommer alltid att vara tacksam för dem för det; det var nådigt.

TRACY: Jag föreställer mig att om jag är när mina barn odlas med sina egna familjer vill jag att de ska komma Gå Ner I Vikt Snabbt Piller hem några år till jul, men jag vill absolut inte kräva det.

JEN: Jag måste säga att mina föräldrar har varit bra på semester. När jag sa till dem att vi skulle till Green Bay för att tillbringa Thanksgiving med vänner i år sa min mamma, ‘Åh, det är trevligt. De är också som familj till dig. ‘Det är en gåva.

Glädje: Ja, den bästa gåvan någonsin!

JEN: Jag drömmer fortfarande om teleporters. För i min idealvärld skulle vi kunna spendera lite tid med alla vi älskar över julen.

GAMA: Tja, inte alla firande måste vara på semestern.

JEN: Rätt! Du kan sträcka ut det. Men jag kommer att säga det här: När alla är hos mina föräldrar ‘hus för semestern? Det är lunacy en kakofoni av barn och kaos. Jag är aldrig för ledsen att gå hem

TRACY: Hör, hör! Trettio personer på julafton och ännu mer på juldagen. Jag är alltid redo att gå hem! Det är en annan anledning, om du aldrig har gjort det, kommer att stanna hemma vara den bästa gåvan du någonsin kommer att ge dig själv!

ArticlesFire förstör populär Mazeppa barUPDATE: Fyra hålls i samband med dödlig skyttePolitisk utredning skjuter ljus på övergrepp från John Adams chefFriends säger att skottoffer handlade om hans familjBarns basket: Flytta till Auditorium en källa till contentionMan debiteras i andra kriminella sexuellt beteende caseHotel Carlton röster genererar etik klagomål27 år, 300 meter, 1 fantastisk utsiktFire tystnar musikhistoria i MazeppaAlleged stöld gnistor tvist mellan Dodge County tidningar.