Hemlagad middag rullar

Hemlagad middag rullar

Flakes havsalt, för sprinklingKombinera vattnet, mjölken, 1 matsked smält smör, ägg, socker, Går Man Ner I Vikt salt och jäst i skålen av en stativ mixer. Tillsätt 2 koppar mjölet och rör om med en träsked tills degen bildar en grov, skarp massa. Fäst degkroken på mixern, vrid till medellång låg hastighet, och tillsätt sedan kvarvarande mjöl, knådning tills en massa deg börjar bilda. Fortsätt knådning på medelhög hastighet i 4 till 5 minuter tills en mjuk, jämn balk Gå Ner I Vikt På En Vecka av deg bildas. Degen ska känna sig elastisk och lite klibbig vid beröringen.

Spruta lätt en stor ren skål med matlagningsspray och lägg degen i skålen. Täck skålen lätt med plastfolie. Låt stiga i ca 45 minuter till 1 timme vid rumstemperatur eller tills degen är stor, puffig och omfördubblats i storlek.

Spraya en 13 bakpanna med matlagningsspray. Deflera försiktigt degen. Använd en bänkskrapa, en kniv eller ett pizzahjul för att dela degen i 15 lika delar. Forma varje bit i en boll och placera i den färdiga panelen. Pensla med resterande 1 msk smält smör och strö med flakesalt. Lätt täck degen med plastfolie och låt rullarna stiga i 30 minuter, eller tills de dubbleras i storlek.

Förvärm Viktminskning Tabletter ugnen till 375 rullarna i 20 minuter, eller tills de är guldbruna. Borsta med kvarvarande 1 msk smält smör. Servera varma. Förvara rester i en plastpåse i upp till 3 dagar.