Hemligheter till MLM framgång under semestern

Hemligheter till MLM framgång under semestern

Succesutbildning SecretsYou har redan upplevt framgångSÄTT DET! Ibland, i MLM och nätverksmarknadsföring ser det när du Går Man Ner I Vikt säger dessa ord, stängde nätverksmarknadsförare. De tror helt enkelt att de kommer att börja igen den 1 januari och sparka den till redskap. Nätverksmarknadsföring under semestern existerar inte, och de saktar till en krypning.

Vem i världen sålde dig på det?

Det är helt enkelt en dum sak att göra.

Ja, under semestern är människor upptagna, och folk går på platser, handlar och vill inte tänka på ett hembaserat företag många gånger.

Men det är på grund av fokusen på nätverket. Många mlm-distributörer vet inte hur man ska arbeta med verksamheten Gå Ner I Vikt På En Vecka och hålla samtal under helgen. Ditt fokus måste vara annorlunda än någon annan tid på året.

Det tar lite finess.

Och du har fortfarande många saker som går till dig som kommer att fungera helt till din tjänst och hjälpa dig att sparka din mlm-verksamhet till redskap första året.

Vilka 2 saker fungerar till din tjänst under semestern som gör det enkelt att skapa framgång i ditt nätverksmarknadsföringsverksamhet?

1) Människor är i Holiday Emotion.

Många människor är i känslor av sentimentala minnen. De kommer ihåg förbi Holdays och deras favoritjul. De tänker på lukten av paj och kalkon. De kommer ihåg sin barndom. De tänker på föräldrar långt förbi. Och många tänker på Kristi födelse.

Hur kan du flytta människor till en verklig kraftfull känsla som drar dem till dig?

Fråga följande:

‘Vad är ditt favorit semester minne? Går Man Ner I Vikt Berätta om det.’

Människor kommer verkligen att tänka på det här, och sedan kommer du att ge deras svar. Och många gånger blir de glada att bara tänka på det.

Varför skulle du fråga dem detta?

För att öppna upp dem, och låt julens känslor flyta och dra dem mot dig. Detta kommer helt enkelt skapa en öppning för att prata med dem efter årets första.