Hemligheter till MLM semester framgång

Hemligheter till MLM semester framgång

I nätverksmarknadsföring, när semestersäsongen närmar sig, finns det så många chanser att starta en konversation med någon och Går Man Ner I Vikt rekrytera dem för semestern. Men det måste göras rätt! Många gånger kan du ha en stor chans att kommunicera om din mlm-verksamhet under semestern och blåsa den.

Vad vi har funnit vara otroligt effektiva under semestern, bland många andra, är det som vi kallar ‘Personlig årsskiftbrev’.

Det är ett bra sätt att få folk att känna sig varm och fuzzy, berätta för dem under det gångna året och introducera subtley din verksamhet. Detta brev är ett utmärkt mlm rekryterings- / prospekteringsverktyg som kan ge bra resultat. Och många tycker om att läsa dem.

Jag får minst 10 av dessa under semestern.

Varför vill du skicka denna typ av brev?

Det blir människor emotionell hörsel om vad som hände med ditt liv och hur ditt år var. Det är en personlig öppning för vad du tänkte på Gå Ner ett Kilo I Veckan det senaste året, och vad du gjorde. Du kan även erbjuda åsikter om saker om du vill.

Hur skapar du en semesterbrev?

1) Vad du gör är att få lite jul Stationär (någon leverans butik har det).

2) Skriv i en mycket konversationstone, vad det här året har betydat för dig, prata om semester, roliga saker, familjen och hur varje gör, och hur nästa år ser ut som ett bra år.

3) I brevet, någonstans nära slutet, sätt helt enkelt. ‘Och mitt företag som jag rinner ut ur mitt hem har haft en verklig solid tillväxt, och det ser ut att nästa år blir ett annat bra år. Det går så bra. Jag är så tacksam. Jag behöver lite hjälp!’

4) Och gå vidare med andra ämnen som böcker läsa, TV-program du njöt av, filmer sett etc.

Efter det första året, skicka dem alla ett bra tackbrev om alla stöd och vänliga uppmuntringsord. Och skriv ‘Fyi, här är Viktminskning Tabletter vad mitt hembaserade företag handlar om som vissa skulle vilja veta. Låt oss prata en gång. Jag kunde använda ditt stöd och hjälp med att hitta någon talang! ‘