Hemligheterna till en super

Hemligheterna till en super

Frysning temps? Kolla upp. Grå skies? Kolla upp. Crabby humör? Kolla igen.

Men inte länge! Det kan vara dyster ute, men din outlook behöver inte vara. ‘Det är viktigt att hålla ditt humör på grund av att det kan hjälpa Gå Ner ett Kilo I Veckan dig att undvika allt från att få extra pounds för att känna sig slöseri.’ Försök med dessa tekniker för att vara solig hela vintern lång resa till Bahamas krävs!

Det kan vara svårt att samla motivet för att göra det till gymmet

när temperaturen är under noll. Men ‘motion kan öka ditt humör, och du behöver hissen ännu mer under vintern’, säger Patricia Laguna, doktor, professor i kinesiologi vid California State University, Fullerton.

Laguna föreslår att du ger dig något incitament. Notera ett träningsschema i början av veckan, variera typen av svettfest för att hålla det intressant; sedan belöna dig själv med en liten behandling, som en mani pedi, när du håller fast vid det. Och överväga att bravinga elementen: Forskning visar att träning utomhus kan lyfta dina sprit, men om vädret inte samarbetar, fortsätt att fortsätta spela DVD på hand.

Försök att motstå samtalet med fet, sugerig komfortavgift. Vissa komfortföda kan dock fördubblas som hälsosam pick ups, speciellt om de innehåller humör som ökar näringsämnen som omega 3-fettsyror, bra kolhydrater (tänk hela korn och grönsaker), protein och B-vitaminer.

Sommers föreslår havremjöl till frukost, eftersom det innehåller fiberrika helkorn som ökar serotonin, en bra kemi i din hjärna, och det stannar blodsockernivån. Till middag, kasta omega 3 rik lax med helvete pasta.

Bears kan dvale, men vi människor var inte tänkt att gömma sig i våra vinterhetter.

I stället för att hälla upp i ditt hus fram till våren, sätt åt sidan en gång varje dag för ett ‘kompis-ögonblick’, om det tar en snabb lunch med en medarbetare eller träffar din syster för en Spinning-klass. Att etablera ‘samlar’ rutiner hjälper också till, Sternberg tillägger: Starta en vinprovningsklubb, eller bjud in vänner till ett dansträningsparti.

Det är inte så mycket att se fram emot efter alla semesterhubbuben. (Presidents Day? C ‘mon!) Så börja kläcka ett system för att hoppa över staden nu. Att planera en resa även om man tänker på en i framtiden gör dig lyckligare, enligt en studie i tidskriften Applied Research in Quality of Life.

Din kropp producerar D har visat sig hjälpa till att reglera humör din hud exponeras för UVB-ljus. Men på vintern är solens strålar inte starka i norra hälften av USA för att driva D-produktion. Fråga din doktor om ett enkelt blodprov för att se om du är bristfällig och prata med henne om att ta ett tillägg om du är. För att få din fyllning, överväga att investera i en ljuslåda som kan hjälpa till att bekämpa tröghet. Och var noga med att pop ut när du upptäcker några strålar.

Alla våra produkter och tjänster är utvalda av våra redaktörer. Erbjudanden kan komma att ändras utan föregående meddelande. 2017 Health Media Ventures, Inc. Food Collection och MyRecipes Network. Materialet på denna webbplats är avsett att Gå Ner I Vikt På En Vecka vara av allmän information och är inte avsedd att utgöra medicinsk rådgivning, sannolik diagnos eller rekommenderade behandlingar. Läs användarvillkoren Viktminskning Tabletter och sekretesspolicyen (dina California-rättigheter) för mer information. Annonsalternativ