Hemlösa veteraner tacksam för övergångsskydd

Hemlösa veteraner tacksam Gå Ner ett Kilo I Veckan för övergångsskydd

Huset är inte statligt eller federalt finansierat och kommer aldrig att vara. De driver detta med fundraisers och donationer.

‘Det är Gå Ner ett Kilo I Veckan beroende av deras generositet och hittills har vi lyckats hantera det. Vår årliga kostnad förra året var någonstans mellan 20 och 25 000 dollar, så borde kunna höja den summan och fortsätta med det vi har ‘, säger Lou Pelletier, styrelsens president.

De planerar inte att expandera just nu men säg att bostäder som veteranerna är svaret för dem som befinner sig på gatorna, oavsett orsak. En plats att gå och en plats för att hitta syfte.

‘Vi får brev eller telefonsamtal från personer som har gått efter att ha lämnat här och gått vidare till bättre saker och ett bättre liv och det är så glädjande’, säger Pelletier.

‘Det gör mig stolt över att vara amerikansk och vara en Mainer, eftersom det är sant: eftersom Maine går, så går nationen och jag skulle älska att se ett av dessa hus i varje stat Viktminskning Tabletter i USA’, säger Warren Ard, en medlem av Garry Owen MC.