Hemstad Semestertid i Morehead

Hemstad Semestertid i Morehead

MOREHEAD Main Street och dess affärer tändes med omsorg, och ljudet av musik och skratt fyllde luften Gå Ner ett Kilo I Veckan när Morehead kom in i julen med festligheterna i Hometown Holidays.

Hometown Holidays har vuxit till en älskad tradition för de i Morehead.

‘Det låter mig gå tillbaka till vad jag brukade ha när jag var yngre’, säger Craig Riggsby, känd som ‘Soapbox Willy’ från Haldeman. Riggsby och hans fru är kända för sina hemlagade tvål från deras fabrik i Haldeman som heter Morehead Kentucky Made. Riggsby har deltagit i hemstadssemester i tre år. Förpackad i ljus kallar han sig för ‘Hillbilly julgran’.

Hometown Holidays är ett lysande exempel på känslan av gemenskap och familj som finns i Morehead.

Dr. Timothy Conner, professor i utbildningspsykologi vid MSU, sa: ‘Jag gillar verkligen de här händelserna som vi någonsin har så ofta för att de bringar samhället tillsammans.’ Han sa att han tycker om att de ger honom möjlighet att se folk som han inte sett på Gå Ner I Vikt Snabbt Piller länge, vilket för honom är den ‘viktigaste saken’.

Musik häller ut från nästan varje butik på Main Street. En av de mer unika musikaliska föreställningarna kommer från MSU Tuba och Euphonium Ensemble. Varje år utförs det på Coffee Tree Books, mycket till nöjen för alla som kommer in.

De olika föreställningarna och attraktionerna på Main Street under Hometown Holidays är det perfekta sättet att bevittna Moreheads unika karaktär. ‘Det här är bara en fantastisk gemenskapshändelse. Vi har så många människor från vårt samhälle som kommer ut och träffas för att fira semestern,’ sa Thomas. ‘Det är en galen tid för oss som jobbar i detaljhandeln, men det är bara så trevligt att se att folk träffas Viktminskning Tabletter och trivs tillsammans och njuter av semestern.’