Niagara Law Center blandar affärs- och semesterleksamlingen

Niagara Law Center blandar affärs- och semesterleksamlingen

Förra året kombinerade Niagara Law Center ett unikt recept på semestern, juridiskt seminarium, svär i ceremoni och leksaksdrift. Målet var att samla så många leksaker som möjligt för barnen i Niagara County.

Resultatet var tydligt när United Way of Greater Niagara behövde ringa i förstärkningar för att bära bort alla leksaker.

‘I år blir det ännu större, jag garanterar det’, säger Ryan Thompson, Gå Ner ett Kilo I Veckan generalsekreterare för Niagara University, som driver Niagara Law Center i samarbete med Bar Association of Niagara County. ‘Vi’ har mer leksaker, mer eggnog, fler människor och fler leende ansikten. ‘

Thompson krediterar händelsens växande framgång till den Gå Ner ett Kilo I Veckan övergripande närvaron av Niagara Law Center i den västra New York juridiska scenen, tillsammans med Gå Ner I Vikt På En Vecka nya sponsorer Chicago Title Insurance Company, Harter Secrest Emery LLP, Buffalo Marriott Harborcenter och Paramount Settlement Planning LLC, som var ensam sponsor förra året.

‘Jag förväntar mig att se ett leksaksslag dubbelt så stort som förra året’, säger Patricia McGrath, ny VD för BANC. ‘Att bli svurit som president tillsammans med mina medarbetare och regissörer på denna festliga och välgörenhetshändelse gör det bara mer speciellt.’

Niagara Law Center, samtidigt som det breddar sitt uppdrag att hjälpa NU-studenter att hitta praktikplatser, samt att fler lokala advokater och domare som är involverade genom NLC: s rådgivande kommittés nya inrättande, kommer fortfarande att fungera främst inom ramen för fortsättande juridisk utbildning (CLE). Domare Hugh Scott, Högsta domstolen Justices E. Jeannette Ogden och Richard Kloch och rättegångsadvokat John Elmore till campus i oktober för att diskutera hur ras kan få effekt både i straffrättsliga och civilrättsliga förfaranden.