Nick Jonas en solo Bror

Nick Jonas en solo Bror

Övergången från tonårig popstjärna till vokalsångare kan vara en stenig.

Fråga bara Britney Spears.

Men Nick Jonas som till och med i fjol var en tredjedel av hysteri-framkallande syskon poptrio Jonas Brothers tycks navigera vägen bättre än de flesta.

Hans självbetitlade solo-album kom ut i november, gyter hit Jealous, och 22-åringen har varit överallt på tv i sen, från Dancing With the Stars till The Voice, sången låten.

Han är också en del av utställningen för ET Canada New Years Eve i Niagara Falls, som flyger på Global, och har en huvudrolle i direcTV blandat kampsportfamilj dramatiket.

kunde inte ha förutsagt (går solo), säger Jonas, den yngste av JoBros, som inkluderar Kevin, 27 och Joe, 25.

sätt (Jonas Brothers kapitel stängt). var ganska intressant. Det har bara hänt. Det kom i en tid där vi bara behövde ta itu med en massa saker. och precis som vi närmade oss den fasen av vårt liv och vår karriär. Jag tänker i avsikt att försöka göra en övergång men inte nödvändigtvis synkronisera; låst i det sätt som vi behövde vara och prioritera olika saker mellan de tre av oss. Men vi fattade beslutet att vara bröder först och det var rätt. gripit upp med Jonas vid Toronto Sick Kids Hospital, där han stödde Duracell Holiday Smiles-kampanjen, för att prata solostard och hans Mark Wahlberg inspirerade fotografering.

Varför var det viktigt för dig att vara en del Gå Ner ett Kilo I Veckan av Duracell-kampanjen (som donerar ett år till batterier till barnmirakelnätverket för att hjälpa till med kraftutrustning och leksaker i sjukhuslekrum)?

Jag har varit riktigt turen att arbeta med Children Miracle Network före (sedan 2006) och se allt de gör. Det rörde på mitt liv och inspirerade mig på så många sätt och så försöker jag göra detsamma och uppmuntra andra att gå ut och göra vad de kan, vilket är väldigt enkelt. I grund och botten, gå in i Walmart, hitta Duracell batterier, och en del av pengarna kommer att gå mot Children Miracle Network.

Hur snart efter att Jonas Brothers delade visste du att du ville vara soloartist?

Jag spenderade ungefär två månader och försökte räkna ut det och kom till en riktigt bra plats när jag upptäckte vad mitt ljud var.

Hur skulle du beskriva det?

De människor som jag var influerad av Stevie Wonder, Prince och mer moderna saker som The Weeknd och Frank Ocean, den atmosfären. och hitta någonting Gå Ner I Vikt Snabbt Piller i världen som var jag.

Har denna övergång varit svår för dig?

Otroligt svårt. Jag tror att folk inte vet hur svårt det kan vara. Det tar mycket fokus och mycket kör och villighet att säga, gör vad som krävs för att komma dit och få min musik att höras och få folk att känna till vad jag gör. Du måste verkligen driva dig själv. Kärnan av det hela älskar jag verkligen vad jag gör, och känner mig verkligen lycklig att ha ett annat skott som att börja om.

Är Flaunt Magazine fotografering, där du efterliknar Marky Marks berömda 1992 Calvin Klein underkläderannons i en serie bilder som inkluderar att ta tag i din gren, en del av din övergång från tonårsdodol till mogen artister?

Jag tror att mina fans har vuxit med mig på många sätt så jag vet inte om det var för chockerande för dem. Men jag tror att människor kan associera dig med din första introduktion av vem du är. Så jag tycker att det är viktigt för mig att utbilda människor om vem jag är idag och Gå Ner I Vikt På En Vecka vad jag vill säga som konstnär och hur jag bär mig själv, men också mitt utseende. Det var bara en rolig skytte som hyllade Mark Wahlberg och den ikoniska Calvin Klein skottet. Men jag tog det för allvarligt.