Nick Kyrgios cocked min vecka

Nick Kyrgios cocked min vecka

Förra onsdagen var det självklart att överföra deadline dag. Som du alla säkert är medveten om nu, var du än är i världen, är du aldrig mer än fem meter bort från någon som lånas från Chelsea.

Jag var fortfarande över i Spanien och tillbringade eftermiddagen i en boozer kallad The Stretford End. Det var en surrealistisk upplevelse som pelting pints av Mahou öl i mig medan du satsar på ge gees med en skotsk bloke som kanske eller kanske inte har kallats Brian (jag behövde en översättare att förstå honom för det mesta, för att vara rättvis) . Den skotska gadgeten måste läsa denna fckingblogg som han tog varje insats jag fancied utan att flinching. Jag hamnade några bob ner men inget för tungt. När jag var ungefär sju pintar djup, fascinerades jag av den här keltiska själen som lät och agerade som en karaktär från din genomsnittliga irländska walesiska roman.

Jag frågade honom vad han tänkte på den irascible Jim White som blev allt upphetsad på den stora skärmen bakom oss och tystnade när han skakade på huvudet och märkte Sky Anchor en roaster med ett ansikte som en skelat erse jag skrattade hövligt men jag är fortfarande osäker även om min tillfälliga bookie var eller vit.

Det var ett stort tips ute hemma på fredagen för en häst som körde på Ascot som heter Muthmira.

Att vara den absoluta shambles av en man jag är, tog mig tillbaka till boozer Viktminskning Tabletter men kunde inte hitta min kompis från några dagar tidigare. Jag var fortfarande allvarligt frestad att kasta 200 av vår svindlande semesterkrigskista på naggen på 4/6 men.

Men samtidigt som jag satt på stranden och läste racingavsnittet The Daily Star och gav mig upp till klumpen såg jag en liten spuggig fågel i sanden. Djuret pekade bort vid en cigarettstöt, som det senare slukade. Nu kan det bara betyda en av två saker:

1) Spuggyen var beroende av nikotin och hade inga pengar för flikar.

2) Det var faktiskt ett tecken från den stora mannen på övervåningen för att hålla mina euro i mina grepp.

Efter mycket själsökning sökte jag kullen och svängde loppet helt och bestämde sig för att jag kom på semester för att slappna av och inte skrika 4/6 skott hemma medan du sportade en hemsk västbrun. I händelse av att Muthmira var en absolut gris, slutade den tionde av 12. Katastrofen hade avvärjts och därför firade jag som en bör vid sådana tillfällen genom att investera i ett par ost- och skinka toasties och en hink vattenmelon Bacardi Breezers.

Söndag var en chocker. Jag var tvungen att vara upp till 05.45am (med en crippling baksmälla) för att kolla och köra till Alicante flygplats. Det ögonblick när Gå Ner I Vikt På En Vecka du inser att din semester är över och du kommer tillbaka till jobbet i morgon men? För fack skull. Mitt mörka humör blev ännu mörkare när jag kollade Sky Sports-appen och insåg att Nick Kyrgios hade dumpats ur US Open efter att ha förlorat till en hopplös outsider. Jag hade en 200 diskant dagen före och löjligt bestämde mig för att inkludera den unga Aussie maverick på 1/9 på. Nu 1/9 skott i sportspel (du canget topp sport odds på William Hill) har ingen verksamhet att förlora. Någonsin.

Jag var inte den enda personen som fummade vid förlusten. John McEnroe var också uppe i vapen och berättade för ungen: du vill inte vara en professionell Viktminskning Tabletter tennisspelare, göra något annat. Det fick mig att undra om Johnny Mac tyckte om en tjock satsning och hade också haft honom i rulle. Kyrgios sade på Twitter i efterdyningarna: hur jag ville avsluta årets sista Grand Slam. Fking suger. Det gör Nick gamla son. Det suger verkligen som fk.