Nikki lång bomben går från Manjimup till Domain

Nikki lång bomben går från Manjimup till Domain

Nikki Pollard, 12, av Manjimup är van vid långa sträckor.

Efter att ha körts 300km av sina föräldrar till Perth för Freo Footy Skills semifinalerna, som hölls på Legacy Park på Cockburn ARC, tog hon ut sexuella tjejer Freo Long Bomb-tävlingen med en 31,75m spark.

Manjimup Gå Ner ett Kilo I Veckan Primary student var en av mer än 400 skolelever som deltog i 18 separata tävlingar för Freo Long Bomb, Freo Fast Ball och Freo Kwick Kick tävlingar för pojkar och tjejer i år Viktminskning Tabletter 4 6.

Med bara ett års fotboll under hennes bälte var Pollard Long Bomb-vinst en av många spännande utveckling under veckan som hon blev 12.

Med sin seger tjänade Pollard en plats för att delta i den långa bombens finalen som hölls som en gardinhöja innan Freo kolliderar med Gold Coast i 20: e rundan.

Och på måndagen valdes Deanmill Hawk Football Club-spelaren som Gå Ner I Vikt Snabbt Piller en del av den inledande South West Development Training Squad och kommer att träna i Bunbury.

Sammantaget har det varit en stor födelsedagsvecka för unga Freo-fansen som har som mål att spela AFLW en dag men ännu inte ser ett spel i sig.

trevligt som många tjejer, du vill verkligen spela fotboll och pojkarna bryr sig om att spela mot oss, de är mycket ojämnare vilket är en bra utmaning.