Nissan Canada erbjuder rabatterade hemladdare då EV-konkurrensen ökar

Nissan Canada erbjuder rabatterade hemladdare då EV-konkurrensen ökar

Nissan erbjuder nya Leaf-köpare i Kanada hemladdningsstationer till en rabatt precis som elbilmarknaden börjar bli lite mer fullsatt.

Automaker samarbetar med FLO, som specialiserat sig på EV-laddning och opererar har mer än 3000 laddstationer över hela landet. Nissan kommer att erbjuda 500 USD rabatt på FLO-hemladdningsstationen till varje köpare av ett nytt Nissan Leaf från deltagande återförsäljare mellan den 20 januari och 31 mars 2017. FLO kommer också att erbjuda nya Leaf-köpare ett gratis åtkomstkort till sitt laddningsnätverk, vilket det kallar den största i Kanada.

EV-marknaden i Kanada och speciellt i provinsen Quebec blir redan mer konkurrenskraftig och det kommer bara att öka under de närmaste månaderna och år med lanseringen av nya elmotorer från våra konkurrenter, berättade Nissan för Automotive News Canada i ett uttalande.

Det kommer att vara ca 22 EV eller plugga in hybridmodeller från cirka 14 tillverkare som finns i Kanada 2017.

Volkswagen sa på Los Angeles Auto Show i november 2016 att all el e Golf skulle komma Viktminskning Tabletter fram till Kanada i mitten av 2017. Denna månad men Nissan sa att det inte finns någon korrelation mellan FLO-partnerskapet och ankomsten av Chevy Bolt. Nissan sålde 1375 i 2016, upp från 240 år 2012. med 284 och Ontario med 212. Alla tre provinserna erbjuder rabatter till EV-köpare.

Nissan och FLO uppskattar att mer än 80 procent av EV-laddning sker hemma.

varför vårt partnerskap fokuserar på den viktigaste typen av laddning, sa företaget.

John Groves, chef för utbildning och outreach för Plug Drive, en ideell organisation som har för avsikt att påskynda antagandet av EV, kallade affären ett bra partnerskap.

inte ny marknadsföring men det är bra marknadsföring, sade Groves. sett det i gasbranschen också. Du kan köpa en gasdriven bil och någon kommer att ge dig ett 500 dollar gaskort. sade att det i slutändan kommer att ta privat affärer och partnerskap som Gå Ner ett Kilo I Veckan den mellan Nissan och FLO, som ägs av Add of Qu för att utöka EV-marknaden och laddningsinfrastrukturen i Kanada.

Det är en enkel, enkel lösning för laddning av infrastruktur. Regeringen är inblandad eftersom den vill uppmuntra antagandet av elektriska fordon, sa Groves. Gå Ner I Vikt Snabbt bli involverad i de tidiga dagarna, när det inte ger pengar förståelse. De är villiga att fröda marken. till exempel sagt i 2016 att det kommer att spendera 20 miljoner dollar för att bygga nästan 500 EV laddningsstationer på mer än 250 platser i provinsen 2017.

Nästa steg är för att det ska bli privat, sa Groves. regeringen driver inte bensinstationer och de vill inte köra EV laddningsstationer. Privat företag måste sätta in dessa nätverk och FLO-nätverket är ett exempel på det. Minister för innovation, vetenskap och ekonomisk utveckling Navdeep Bains berättade för Automotive News Canada han och miljö- och klimatministern Catherine McKenna arbetar på hur man bäst kan stimulera EV-efterfrågan i Kanada.

är de slags diskussioner vi har när det gäller att bygga den typ av infrastruktur vi behöver, sade Bains. det handlar om partnerskap. Vår premiärminister har gjort det mycket tydligt att vi vill vara en partner när det gäller dessa lösningar.