NJ 2013 December

NJ 2013 December

Kommunstyrelsen kommer att vara stängd på juldagen, onsdag den 25 december. Gatrengöring / alternativ sidoparkering, tillåter parkeringsregler och parkeringsmätare kommer inte att verkställas på onsdagen. Parkeringsverktyget stänger klockan 16:00 på julafton, tisdagen den 24 december. Hoppbussen kommer också sluta köra klockan 16:00 på tisdag och kommer att fortsätta på torsdag morgon.

Hämtning av sopor och återvinning sker som planerat. Julgranar kan placeras vid kanten på tisdagar och torsdagar. Ta bort alla lampor, smycken och stå från trädet. Placera inte trädet i en plastpåse. Invånare med några frågor kan ringa (201) 420 2385 eller rapportera en plats där ett träd måste hämtas.

Den andra stängningen av den 14: e gatan viadukt kommer att ske antingen torsdagen den 26 december 2013 eller fredagen den 27 december 2013 (från 9:00 till 7:00 följande dag). Förslutningarna möjliggör korrekt placering och härdning av betong för Steg 2 (norra sidan) däck med scen 1 (södra sidan) däck. De fullständiga tillslutningarna är nödvändiga för att minimera vibrationer på grund av fordon som färdas på befintlig bro, vilket minskar risken för sprickbildning. Trottoaren är öppen för fotgängare. En omväg kommer att läggas ut. Hudson County Sheriffs kommer att vara närvarande på projektplatsen.

Hoboken High School Football Team vann sitt andra statsmästerskap om två år på lördag den 7 december. Redwings besegrade Shabazz 13 7 för att vinna grupp I Nord II Championship och deras 10: e statsmästerskap i programhistoria. Teamet, ledt av Coach Lou Taglieri och hans personal, kommer att hedras i en paradedown Washington Street onsdagen den 18 december. Paraden börjar på 11th Street och Washington Street klockan 15:00 och kommer att sluta på City Hall på 94 Washington Street.

‘Grattis till Coach Taglieri och Redwings på deras back to back mästerskap’, sade borgmästare Dawn Zimmer. ‘Jag bjuder in vårt Viktminskning Tabletter samhälle att komma ut och fira deras stora prestation.’

Jersey City borgmästare Steven M. Fulop, Hoboken borgmästare Dawn Zimmer och Weehawken Viktminskning Tabletter borgmästare Richard Turner tillkännagav idag att de tre städerna samarbetar på ett initiativ för regionala cykeldelar som kommer att se minst 650 cyklar placerade på strategiska platser i de tre Hudson County kommunerna.

Som en del av initiativet kommer de tre kommunerna som en enhet att utfärda en RFP för en leverantör för att installera soldrivna cykeldelar.

I Jersey City kommer minst 300 cyklar att installeras på 30 platser i hela staden. I Hoboken skulle det finnas minst 250 cyklar och minst 100 cyklar i Weehawken.

National Weather Service har utfärdat en Winter Storm Warning från 6:00 lördag den 13 december till 6:00 på söndagen den 14 december. Snöförhöjningar på 4 till 8 tum tillsammans med upp till en fjärdedel tum is för närvarande prognos.

Förare påminns om att fordon parkerade på nödsnöden är föremål för bogsering när gatorna är snötäckta. Detta är nödvändigt för att flytta polis, brand och ambulanser i hela Hoboken i nödfall för alla medborgares säkerhet och välfärd.

Förväntas resultera i omedelbara extrakostnadsbesparingar

Kreditvärderingsinstitutet Standard Poor har tilldelat kreditvärderingen AA + till City of Hoboken, en dramatisk och aldrig tidigare skådad förbättring från stadens tidigare nära skräpobligation. Vid tilldelningen av sin näst högsta uppnåbara rating, citerade S Hoboken s ‘very stark ekonomi, ” stark förvaltning ‘,’ mycket stark budgetflexibilitet ‘,’ mycket stark likviditet ‘,’ mycket stark skuld och ansvarsförbindelser ‘och’ god ekonomisk förvaltningspraxis ‘.

‘På fyra år gick vi från en stad under statlig finansiell övervakning med nära skräp-bindning till ett blomstrande, finansiellt starkt stadscentrum som är avundsjukt för vår stat’, sa borgmästare Dawn Zimmer. ‘Jag är stolt över att vi sedan vi blev borgmästare rättade vårt skattefartyg så att vi nu kan stå på våra egna två fötter och finansiera våra infrastrukturbehov så att vår stora stad kan fortsätta att förbättra sig. Jag vill ge ett särskilt tack till rådets ordförande Peter Gå Ner I Vikt På En Vecka Cunningham som har kämpat med denna kamp med mig sedan 2007. ‘

Det senaste kreditvärdet var 2008, då Moody utfärde en Baa3-rating (S-ekvivalenten BBB), en aning ovanför skräpobligationsstatus, till sjukhusobligationer garanterade av City of Hoboken. Moody citerade staden ‘väsentliga uppskjutna avgifter, årligt kassaflödesupplåning och en historia av ekonomisk missförvaltning.’

City of Hoboken kommer att vara värd för Hoboken Huddle på Pier A Park på Hoboken Waterfront veckan den 27 januari till 2 februari som leder upp till Super Bowl XLVIII.

Hoboken Huddle, som kommer att omfatta aktiviteter, mat och underhållning, kommer att vara en stor 16 fot lång upplyst skulptur av romerska siffrorna ‘XLVIII’ med utsikt över Manhattans skyline.

‘Vi uppmanar besökare till Hoboken att slutföra sin Super Bowl-upplevelse med ett ikoniskt foto som endast är tillgängligt på New Jersey-sidan av floden’, säger Hoboken Mayor Dawn Zimmer. ‘Med Hoboken s restauranger, nattliv, enkel tillgång till Manhattan och tåg tillgång till arenan, finns det inget bättre ställe att fira det stora spelet.’

Invånare och företag påminner om att förbereda sig för vinterväder

UPATE: Street sweeping är avstängd och andra sidor parkering regler kommer inte att verkställas tisdag den 10 december.

National Weather Service har utfärdat ett vinterväder som är rådgivande för snö från 6:00 till 18:00 tisdag den 10 december. Snöförhöjningar på 2 till 4 tum prognoseras.