NJ 2014 december

NJ 2014 december

Rapporten innehåller en rekommendation till PATH-serviceändringar, inklusive att eliminera service över natten.

kommer kraftfullt att motsätta sig alla ansträngningar för att skära PATH-service, sade borgmästare Dawn Zimmer. oansvarigt förslag är ett klassiskt exempel på att vara örevis och dollar dumt. Stängning över natten PATH-tjänsten kommer att kosta staten New Jersey många gånger de förmodade besparingarna i förlorad ekonomisk verksamhet, försäljningsskatt och företagsskatteintäkter. Städer som Hoboken, Jersey City och Newark växer eftersom boende och företag vill ha god tillgång till transportalternativ som PATH. Det är obegripligt att någon New Jersey-tjänsteman skulle vara villig att ens överväga detta förslag som bara skulle skada statsekonomin. borde investera för att expandera, inte begränsa vårt regionala transitsystem, tillfogade borgmästare Zimmer. Den 40 miljoner gallon per dag H 5 våt väderpumpstation med nödgenerator kommer att lindra översvämningar i västra Hoboken, inklusive området runt ShopRite.

‘Denna översvämningspump är en del av’ Avladdning ‘-komponenten i den omfattande strategin’ Resist, Delay, Store, Discharge ‘för att göra Hoboken mer motståndskraftigt för översvämning, säger borgmästare Dawn Zimmer. ‘Jag tackar medlemmarna i samhället och alla stadsrådsmedlemmar för deras stöd till detta projekt. Medan staden genomför planerna för fördröjning, lagring och utsläpp av planen genom pumpar, regnskogar, gröna tak och nya parker som är utformade för att absorbera och hålla stormvatten ser vi fram emot att arbeta med staten för att skapa kustförsvar genom att genomföra strategin ‘Resist’ med de 230 miljoner dollar som vunnits genom Rebuild by Design-tävlingen. ‘

Pumpen, tillsammans med ett pilothus stadshus grönt infrastrukturprojekt med stora cisterner och regnträdgårdar för att minska avloppsvatten, kommer att finansieras med ett lån med låg ränta på 11,9 miljoner dollar från New Gå Ner ett Kilo I Veckan Jersey Environmental Infrastructure Trust som omfattar 19% huvudförlåtelse.

Från och med helgen den 19 december, och fortsätter in i det nya året, kommer Hoboken Police Department att utföra det ‘s Drive Sober’ eller ‘Get Pulled Over’ -kampanjrelaterade kollisioner under den här semestern. Genom genomförandet av detta och liknande händelser har Hoboken Police Avdelningen hoppas att minska olyckor, skador och egendomsskador avsevärt i hela vår stad.

Hoboken Police Department har förbundit sig att arbeta hand i hand med medborgarna i Hoboken för att ge en säker miljö för bilägaren. Kom ihåg följande tips:

Riskera inte. Om du planerar att köra, drick inte.

Välj en nykterad utvalt chaufför innan du fester.

Ta en massa transitering, en taxicab eller fråga en vän att köra dig hem om du inte planerade i förväg.

Tillbringa natten där aktiviteten hålls.

Rapportera nedsatta förare till Hoboken Police 201 420 2100.

För mer information kontakta Hoboken Police Traffic Bureau på (201) 420 5109.

Hoboken kommunfullmäktige kommer att hålla ett särskilt möte onsdagen den 10 december 2014 kl 19:00 för att ge allmänheten ytterligare möjlighet till att lämna synpunkter på Hoboken Rail Yard Redevelopment Plan och planeringskommitténs rekommendationer om planen till Statsråd. Mötet kommer att hållas i rådets kammare i Hoboken City Hall, som ligger på 94 Washington Street.

Planeringsnämnden granskade planen tisdagen den 2 december 2014 och kom fram till att den var förenlig med staden Hoboken Master Plan. Planen kommer att övervägas för stadens andra och sista läsning Gå Ner I Vikt På En Vecka tisdagen den 16 december 2014.

Fru Dunn Landolfi har mer Gå Ner ett Kilo I Veckan än 30 års erfarenhet av kommunal ekonomi. Hon var tidigare ansvarig för en budget på över 800 miljoner dollar och tillgångar överstigande 1 miljard dollar som finansdirektör och finansdirektör för Newark. Ms. Dunn Landolfi är en certifierad kommunal ekonomichef och har en civilingenjörsexamen med en koncentration i offentlig finansiering från Rutgers University.

City of Hoboken och Town of Weehawken samarbetar för att lansera ett nästa generations cykeldelprogram med smart cykelteknik tillverkad av Nextbike. Det tyska baserade företaget har för närvarande system med över 20 000 cyklar i 70 städer i 14 länder. Hoboken / Weehawken-systemet skulle vara deras första i USA. Eftersom tekniken är ny i landet väntar de elektroniska komponenterna som tillverkas av Nextbike ännu inte på FCC: s godkännande, vilket förväntas senast i december. Som ett resultat har lanseringen av programmet omplanerat för mars 2015.

‘Vi ser fram emot att starta ett av de första nästa generations cykeldelningssystemen i landet’, säger borgmästare Dawn Zimmer. ‘Den här högteknologiska men betydligt lägre kostnaden är mer skalbar och flexibel än traditionella system och kan öppna dörren för en utvidgning av cykeldelning i grannskap och samhällen över hela regionen och landet, inte bara våra största städer.’