NJ 2014 februari

NJ 2014 februari

UPPDATERING (3:45 PM): Reparationer är färdiga och Observer Highway och Marin Boulevard / Henderson Street har öppnats för tvåvägstrafik.

UPPDATERING (3:00 PM): United Water förväntar sig reparationer av vattnet huvudet på Observer Highway att vara klar med ca 16:00 idag. Vid den tiden kommer Observer Highway och Marin Boulevard / Henderson Street öppnas helt till trafik. Poliserna kommer att vara till hands för att styra trafik i kväll.

På grund av en vattenläckage nära Observer Highway och Marin Boulevard finns det olika gatuförslutningar och trafikmönsterförändringar i kraft. United Water crews är på plats som arbetar för att lösa problemet och inga kunder är utan vatten just nu.

Observer Highway är stängd i båda riktningarna vid denna tidpunkt. Besättningar försöker öppna en trafikbana i västgående riktning.

Marin Boulevard är stängd mellan 18th Street och Observer Highway. Förare som kommer in i Hoboken från Jersey Avenue eller Grove Street kommer att riktas mot Jackson Street.

800 smarta cyklar kommer att bilda största nästa generationscykelaktiesystem i Nordamerika

Städerna Hoboken, Jersey City och Weehawken samarbetar för att starta ett regionalt cykeldelningssystem under sommaren 2014 som kommer att bli det största nästa generationens cykeldelningssystem i Nordamerika. Systemet kommer att erbjuda 800 smarta cyklar, 50 cykelstationer och 2 fullservicepaviljonger utan kostnad för städerna.

‘Cykeldelning är ett prisvärt, hållbart och bekvämt transportalternativ’, säger Hoboken Mayor Dawn Zimmer. ‘Vi är glada att samarbeta med ledande innovatörer för att ta med detta nästa generationssystem till våra boende, företag och besökare utan kostnad för skattebetalarna. Jag är stolt Går Man Ner I Vikt över att bygga på vårt framgångsrika pilotcykelaktieprogram och arbeta med våra grannar i Jersey City och Weehawken att skapa ett regionalt system. ‘

Parkering är igen tillåtet på alla snödrutter, inklusive 3: e, 4: e, 5: e, 9: e, 13: e, Willow Ave och Washington St. Parkeringsmätare är avstängda hela staden fram till slutet av måndagen den 17 februari.

Staden tar in extra säsongsarbetare idag för att rensa hörn av snö och snö. Invånare och fastighetsägare uppmanas att hjälpa till med att hålla rännorna klara så att smältsnömen kan dräneras ordentligt i hörnen.

Stadskansliet stängs på måndag för presidentsdagen. Gatumangöringen kommer att fortsätta tisdagen den 18 februari för att rensa snö från parkeringsbanor.

På grund av snön och isen som har gjort parkering svårare än vanligt, tar staden Hoboken åtgärder för att hjälpa invånarna med parkering.

Den rabatterade priset på $ 5 / dag i kommunala garage för boende med giltig tillstånd förlängs genom söndag 8:00 för att hålla så många bilar som möjligt borta från gatan.

Parkeringsmätare stängs i slutet av söndagen för att ge ytterligare parkeringsmöjligheter för boende. Observera att Washington Street är en snödrödväg. Parkering kommer att tillåtas på Washington Street när snön har slutat och gatan har ansetts tillräckligt rensad. Ett tillkännagivande kommer att göras vid den tiden.

På grund av de extrema väderförhållandena och väderförhållandena uppmanar Hoboken Office of Emergency Management alla utom de första respondenterna och de inom sjukvårds- och transportområdena att förbli borta från vägarna om det inte är absolut nödvändigt. Förare som fastnar kommer att hindra plöjningsoperationer och första respondenter.

Snöförflyttningsoperationer pågår

En varning om vinterstorm gäller för vårt område från midnatt ikväll till fredag ​​klockan 6:00. Den nuvarande prognosen förutsäger snö och sneda ackumuleringar på 6 till 10 tum.

Staden tillhandahåller reducerad bilparkering i kommunala Garage B (ligger på 2: a Street mellan Hudson och River Streets) och Garage D (215 Hudson Gå Ner I Vikt På En Vecka Street) som börjar onsdagen den 12 februari kl 20.00 till fredag ​​14 Gå Ner ett Kilo I Veckan februari kl 20.00 för 5 USD per dag för invånare med ett giltigt inresetillstånd eller Tillfälligt parkeringstillstånd. Dessutom kan Hoboken-invånare med funktionshinder som antingen har handikappskylt eller hängtagare för sitt tillåtna fordon också parkera i Midtown-garaget (371 4th Street) för samma reducerade skattesats. Garageplats är tillgänglig på först till kvarn, och vanliga priser gäller vid andra tillfällen. Invånare som önskar förlänga sin vistelse i garaget och som har ett parkeringsbevis dekal eller Tillfälligt parkeringstillstånd skylt påminns att över natten parkering (8:00 till 8:00) är tillgänglig till en hastighet av $ 5,00. Denna kurs finns tillgänglig i Garages B, D och Midtown varje dag på året.

Christie Administration har släppt sin föreslagna utgiftsplan för 1,46 miljarder dollar för den andra fördelningen av federala Sandy Recovery-medel.

‘Vårt största bekymmer är att denna andra fördelning av finansiering ännu en gång inte tillfredsställer de unika behoven i stadsområden som föröddes av översvämningar’, sade borgmästare Dawn Zimmer. ‘I stadsmiljön kan vi inte hysa våra hem på pilingar och därför behöver vi väldigt olika lösningar. Vi bjuder invånare att ge sina synpunkter och besöka vårt kommande spridningsöppnande hus för att lära oss mer.’