NJ 2015 december

NJ 2015 december

Observera Highway Henderson St / Marin Blvd tillfälligt stängd för beläggning. Använd alternativa rutter

5:50 pm Uppdatering: Observer Highway och alla vägar har öppnats till trafik i båda riktningarna.

3:30 pm Uppdatering: Marin Blvd / Henderson St har återupptagits till trafik i nordlig riktning. Observer Highway är öppen i östra riktningen från Henderson Street. Ytterligare trafikleder kommer att återupptas när den nya asfalten kyler.

Observer Highway och Marin Boulevard / Henderson Street kommer att stängas i båda riktningarna i kväll medan beläggningen av Observer Highway är klar från skärningspunkten mellan Observer Highway och Henderson Street västerut mot brandkåren precis öster om Madison Street. Vägarna återupptas till trafik när asfalten har kylts tillräckligt, senare i kväll.

Körare uppmanas att komma in och ut ur norra Hoboken om möjligt. De som kommer in i Hoboken från söder kan komma in via Jackson Street från Jersey Avenue eller Grove Street. De spännande Hoboken kan använda Monroe Street eller Harrison Street. Trafikpolisen kommer att avleda fordon som springer ut från Hoboken mot Newark Street.

Hoboken kommunkontor stängs torsdagen den 24 december 2015, fredagen den 25 december 2015 och fredagen den 1 januari 2016. Parkeringsverktyget stängs också lördag den 26 december 2015 och stänger klockan 19:00 på nytt år s eve den 31 december 2015. De som kräver några parkeringsprodukter bör i förväg besöka parkeringsverktyget. Parkeringsmätare, tillståndsregler och gata rengöring kommer inte att verkställas den 24 december, 25 december och 1 januari. Parkeringsverktyget kommer vara öppen lördag den 2 januari 2016.

Hämtning av sopor och återvinning sker som planerat. På grund av elektriska service renoveringar på Multi Service Center, förväntas byggnaden vara stängd från måndag 28 december till och med onsdag 30 december med möjlighet att återställa kraften på onsdagen.

Tack till alla som uttryckte sina synpunkter på Rebuild by Design Project genom de senaste fyra gemenskapsmötena och skriftligt.

Jag mötte förra veckan med NJDEP-kommissionär Martin och delade vårt samhälle allvarliga bekymmer direkt med honom och på grundval av pågående offentliga insatser granskar NJDEP för närvarande alternativa alternativ inom de fem koncepten. Jag har klargjort att ett skydd mot översvämningsskydd på Garden Street mellan 12 Går Man Ner I Vikt och 14 Streets inte är ett offentligt stödt koncept. Jag är optimistisk att staten kommer att ta itu med dessa invändningar.

När vi går framåt vill jag se till att alla förstår att den offentliga processen är riktig och meningsfull. Sedan jag har borgmästare har vi engagerat i en robust offentlig planeringsprocess med alla större projekt, inklusive parkdesign och saneringsplaner. I alla fall har den offentliga planeringsprocessen resulterat Gå Ner ett Kilo I Veckan i väsentliga positiva förändringar av de preliminära förslagen. Jag uppmuntrar alla att fortsätta att uttrycka konstruktiva förslag så att vi tillsammans kan hjälpa till att kartlägga den bästa kursen för att utnyttja denna historiska möjlighet att skydda vår stad från framtida kuststorar och stigande havsstig. Tack till de som har lämnat några bra idéer som för närvarande håller på att övervägas av staten.

På grund av prognosen för regn, har paraden för Hoboken High School Redwings fotbollslag planerat till onsdag den 23 december har omplacerats för onsdagen den 13 januari kl 15:00.

Hoboken High School Redwings fotbollslag vann sitt 10: e NJSIAA-landsmästerskap den 5 december 2015. Redwings besegrade Brearly 34 12 för att vinna grupp I North II Championship och deras 10: e statsmästerskap i programhistoria. Laget, som leds av Coach Lou Taglieri och hans personal, kommer att hedras i en parade ner Washington Street som börjar vid Elks på 10th Street och Washington Street och avslutas vid City Hall på 94 Washington Street. checkpoint lördag den 19 december 2015. Placeringen av checkpoint kommer att ligga i södra änden av staden. Genom genomförandet av denna och liknande händelser hoppas Hoboken Police Department avsevärt minska olyckor, skador och egendomsskador i hela vår stad. Informationsbroschyrer kommer att lämnas ut på plats.

Hoboken Police Department har förbundit sig att arbeta hand i hand med medborgarna i Hoboken för att ge en säker miljö för bilägaren. För mer information, kontakta Hoboken Police Traffic Bureau på (201) 420 5109.

Tack till alla som kom ut igår kväll till Rebuild by Design-droppen i sessionen vid Hoboken Historical Museum som följde på mötet vid Wallace Gym i förra veckan. Vi vill fortsätta att höra bosatt feedback och svara på frågor när vi går framåt mot en övergripande plan för att skydda vår stad från framtida orkaner och stormstörningar.

Jag kämpade hårt för att vinna Rebuild by Design-tävlingen 2013 så att vår stad aldrig igen skulle möta Sandys förödelse som förstörde så många av våra hem och företag över 80 procent av staden. Jag uppskattar verkligen hur Hoboken kom ihop efter Sandy. Som ett samhälle gjorde vi det genom stormen eftersom tusentals invånare frivilliga och öppnade sina hem och hjälpte grannar i nöd.

Jag känner igen att människor i Hoboken hade olika upplevelser när orkanen Sandy slog vår stad beroende på vilket kvarter de bor i. På kvällens möte hörde jag från många invånare som inte översvämmade under Sandy som tyckte att vi skulle ta itu med översvämningar från tunga regnar men inte skyddar staden från kustströmmar på grund av stormstörningar. Det är förstås att varje persons Sandy-upplevelse skapar skillnader i perspektiv om hur brådskande att skydda vår stad från framtida stormstörningar.

När jag reflekterar över Sandys förödelse och den senaste rädslan från en potentiellt ännu mer förödande orkan Joaquin, tror jag att vi måste förbereda oss för en annan framtid, och inget att skydda mot stormhöjningar är inte ett alternativ. Jag vill aldrig behöva ringa på National Guard för att rädda oss igen, och jag vill aldrig att vårt samhälle måste uppleva den typen av smärta och förödelse.

I natt vid ett offentligt möte på Wallace School införde staten fem förslag till koncept för ombyggnad av design Hudson River: Resist, Delay, Store, Charge Project. De 230 miljoner dollar som finansieras genom projektet kommer att genomföras genom ett av de fem införda koncepten för att skydda Hoboken-regionen från översvämningar på grund av svåra stormar.

Invånarna är också inbjudna att delta i en av de tre dropp i sessionerna för att ställa frågor och ge feedback om koncepten. Detaljerna för dropp i sessioner är nedan.

1) Slipp i session 1: Måndag 14 december 18:00 20:30: Hoboken Historical Museum (1301 Hudson Street)

2) Drop in session 2: tisdag den 15 december, kl 18:30 20:30: St Syftet med projektet är att ställa Gå Ner I Vikt På En Vecka ett exempel för andra stadsblock för hur man minskar mängden av stormvattenavloppet som går in i den kombinerade avloppssystem.

Projektet kommer att omfatta fyra 1 200 gallon över marken regnvattentankar (cisterner), mer än 1.000 kvadratmeter regnskogar, 100 kvadratmeter genomtränglig betong trottoar, upphöjda plantersängar och en grön vägg.