njure skickar familj tack

njure skickar familj tack

Cora Laich vet inte vem som skrev den handskriven anteckning till henne i veckan, men hon hoppas att en dag träffa den person som ansvarar för de 152 orden, vars liv förändrats till Gå Ner I Vikt Snabbt det bättre tack vare ett val som gjordes mitt i Laichs egna svårigheter.

Innan hennes man, Simon Grant, 64, dog på sjukhus från skador han led under ett angrepp i april på sin restaurang i La Ronge, beslutade hans familj att donera sina organ.

Under de sju månaderna sedan har Laich och deras dotter fått brev från mottagarna av Grant lungor och lever. På onsdagen öppnade Laich ett kort från någon som fick en av hans njurar. Orgelmottagaren beskrev att ha en transplantation på grund av njursvikt på grund av sjukdom för ungefär fem år sedan. Fram till transplantationen hade mottagaren tillbringat tre dagar i veckan på dialys.

Tänk det bästa med detta är att Simon trodde så mycket på Går Man Ner I Vikt det här och att jag vet att han förmodligen gör en liten dans i himlen eftersom han trodde på det så mycket, sa hon.

det betyder mycket för mig på grund av hur han levde sitt liv på jorden; han kan nu också leva i någon annan och göra en skillnad i denna värld, även nu. Mannen har begått sig skyldig till dödsfall i Grant-döden, och två ungdomar står inför andra graders mordavgifter. Kronan stannade tilläggsavgifter Gå Ner I Vikt På En Vecka mot en fjärde person. Grant anfölls på hans restaurang, Louisiana Bar B Que, i det norra Saskatchewan-samhället.

För familjerna som fått sina manorgas, känner Laich att det blir mer glädje och firande under semesterperioden. Att spendera tid med nära och kära är oändligt bättre än dialys tre gånger i veckan, noterade hon.

Laich och hennes dotterhem har träffat någon av mottagarna än. Båda mycket hoppas att någon dag. Laich sa att det skulle vara a att se första hand hur organdonationerna förändrade dem som lever.

Enligt riktlinjerna för organdonationer, tills de båda sidorna är överens om att identifieras till den andra, förbli de anonyma.

Laich sa att hon och hennes dotter gör det bra, delvis för att de har Grant-ord att dra på. Medan han levde berättade han att han ville att hon skulle vara glad om han gick bort och att han ville att hon och deras dotter skulle ha ett bra liv.

Laich har också sett en rådgivare för att hjälpa henne genom sin sorg.

varit en stor skillnad och jag uppmuntrar alla som går igenom sorg för att göra det. Det är viktigt att kunna få saker ut och känna igen dina känslor och varför du kanske gör en viss sak eller tänker på en viss sak, sa hon.

Hon har också spenderat tid med sina husdjur, inklusive chihuahuas, tre katter Simon räddade i La Ronge, en cockatiel och en budgie, och njuter av utomhus, sa hon.