Njut av julferie runt CNY

Njut av julferie runt CNY

Letar du efter en liten semesterglädje mellan allt som bakar, handlar och omslag? Tja här några idéer för att hjälpa dig att ladda och bli inspirerad.

Holiday Miracle Project

Det finns inget mer givande än att se ett barns ansikte som en stjärna på juldagen och veta att du hade en hand i det. I år anser du att du hjälper Upstate Cerebral Pares i Utica genom att delta i sitt årliga Holiday Miracles Project för att hjälpa behövande barn som tar emot byråer. Varje år identifierar fallarbetare barn som behöver hjälp. Omsorgsfrivilliga får då ett barns önskelista, inklusive kläder, pyjamas, böcker och leksaker. Gemenskapsledamöter kan antingen sponsra ett barn (eller barn) eller göra en donation. För information, ring 315 738 0794, ext. 223. Lördag den 9 december. Museets landskap tar på sig ett Gå Ner ett Kilo I Veckan magiskt utseende, inrett i grönska och upplyst av hundratals ljus. Rida genom museets grunder i vagnar drabbade av hästar prydda med Njut av gratis wassail, uppvärmd i vattenkokare över öppna bränder, en brasa på Tavern Green, caroling, mat och dryck erbjudanden och så mycket mer. Detta är en utomhusevenemang. Klär varmt. Biljetter är $ 12 för vuxna, $ 10,50 för åldrarna 65 och äldre, $ 6 för barn i åldrarna 7 12, och gratis för åldrarna 6 och yngre.

Ljus på sjön

Gör enheten till Onondaga Lake Park, på 6790 Onondaga Lake Parkway Gå Ner I Vikt Snabbt Piller i Liverpool för att fira säsongen med hela familjen vid Lights on the Lake. Nu i sitt 28: e år är den Gå Ner I Vikt På En Vecka här två milstationen genom semesterljuset öppet på kvällen nu fram till och med den 7 januari. Njut av högljudda ljusskärmar, större än livet Land of Oz, Twinkling Fantasy Forest, färgglada bågar, härlig viktoriansk by, Fairytale Magic Grand Finala och minnesvärda animerade scener. Priserna varierar per dag. Söndag den 10 december i Clinton. omfatta hus där Clara Barton deltog i skolan och hemmet till presidenten för Hamilton College. Andra hållplatser inkluderar ett nyrenoverat hem på Marvin Street och två statliga hem på College Street. Biljetter är $ 20 och finns på biblioteket, 55 1/2 College St., Clinton.