NNRy växlar upp för 30 e säsongen med nya erfarenheter

NNRy växlar upp för 30: e säsongen med nya erfarenheter

När Nevada Northern Railway Museum rymmer tillbaka till sitt 30-åriga utflyktsäsong, leder den historiska järnvägen tillbaka besökarnas favoriter och lägger till nya evenemang som gästerna kommer att älska. Nevada Norden är unik bland järnvägsmuseer, och erbjuder inte bara besökare chansen att se historien, utan att uppleva det som för hundra år sedan med turer och andra evenemang på den här levande järnvägen. En 30-årsjubileum är planerad till Memorial Gå Ner ett Kilo I Veckan Day Weekend.

Även nytt i år är ett tågresa med fördel av ett av solsystemens underverk en solförmörkelse på 21 aug, kallad Eclipse Express.

Besökares favoriter inkluderar Var ingenjören där besökare faktiskt tar gasen på ett århundrade gammalt ånglok, eller Rid med ingenjören i lokomotivet. Särskilda tågresor som Rockin ‘Rollin’ Geology Trains, Fire of July Fireworks tåg och Wild West Limited samt regelbundna tågturer är också populära upplevelser.

För en uppslukande arbetslivserfarenhet finns Railroad Reality Week, Viktminskning Tabletter en intensiv händer på möjligheten att faktiskt arbeta på järnvägen ‘hela levande lång dag’. När säsongen slocknar, erbjuder en Halloween Ghost Train upp roliga skrämmor i oktober och Polar Express tågresa firar semesterandan.

Har inte tid att köra på tåget, det finns fortfarande gott om att se och göra på ett besök i detta nationalhistoriska landmärke. På de flesta museer går gästerna in i en byggnad, men på Nevada Northern Railway Gå Ner I Vikt På En Vecka går gästerna in i flera byggnader och ser först hand vad som krävs för att hålla en 1800-talets järnväg som fungerar i det 21: a århundradet.

Om Nevada Northern Railway:

Nevada Northern Railway Museum är ett utvalt National Historic Landmark. Röstade statens bästa landsbygdsmuseum och det bästa stället att ta barnen av läsare av Nevada Magazine, har Nevada Northern Railway Museum också presenterats på Modern Marvels, American Restorations, Great Scenic Railway Journeys på PBS och det nämndes på CBS s Big Bang Theory.