Noah Syndergaard förklarar varför han inte har gjort ett enda drag

Noah Syndergaard förklarar varför han inte har gjort ett enda drag

Världspolitik Underhållning Skvaller Filmer TV Musik Teater Konst Korsord Underhållning Bilder Horoskop Daglig Vecko Månads Livsstil Hälsokost Viva Spel Åsikt Bilar Köparens Guide Betygsätt Nyheter Visningar Foton Gallerier Omslag Annonser Trend: GUN CONTROL Stephen Hawking East River Helikopterkrasch Nordkorea Odell Beckham Jr .

Noah Syndergaard har inte gjort en dra upp i vinter.

Det var åtminstone den bästa gåvan som Mets rättande ess skulle kunna ge till fansen på torsdagen. Klädd som en absurd överdimensionell elf för Mets ‘Kids Holiday Party, sade Syndergaard att han i vinter arbetar ut’ smartare ‘.

‘Jag lyftar fortfarande tungt, men på ett smartare sätt, säger Syndergaard efter att ha delat presenter till skolkarn på Citi Field med reliever Jerry Blevins, fångare Kevin Plawecki och utkikare och överraskning Santa Brandon Nimmo.

‘Förra året var inte den smartaste vägen när det gäller övningar och val. Till exempel gjorde jag en hel del pull ups i fjol, det är en lat träning. I år har jag inte gjort ett drag upp än. Det är annorlunda, men fortfarande en skattande träning. ‘

Mets letar efter relievers till shore up back end of bullpen

Syndergaard missade fyra månader med en riven latmuskel i 2017.

Noah Syndergaard och några av hans Mets lagkamrater delar ut gåvor till barn i Queens på torsdagen. (Howard Simmons / New York Daily News)

Så en hälsosam Syndergaard ligger uppe på Mets ‘önskelista på väg till 2018. Och det skulle vara en stor gåva för Mickey Callaway, första gångschefen som han försöker vända om ett lag som blev förödat av skador på att börja kasta i 2017.

Syndergaard slog bara 31 innings förra säsongen efter att ha slitit den rätta latmuskeln i slutet av april. Han var en av sex startkärlare som spenderade tid på handikapplistan. Tillsammans med hamstringskador på Yoenis Cespedes, som begränsade honom till 81 matcher, tvingade skadorna GM Sandy Alderson att göra förändringar i Mets ‘medical and training avdelningar. Han avfyrade huvudtränaren Ray Ramirez och omorganiserade personalen, bland annat att hyra en person till övervaka båda under titeln på en ‘high performance’ regissör.

Hittills har dock Syndergaard sagt att hans nya tillvägagångssätt till offseason-träningen har varit självdiktat. Han arbetar med tränare Eric Cressey och hans medarbetare, Shane Rye, som har arbetat med många andra basebollspelare.

Yankees, Mets ut ur spåret för att landa Shohei Otani

‘Jag jobbar med flexibilitetsfrågor som jag har haft hela mitt liv. Jag blir en mer rundad atlet,’ sa Syndergaard. ‘Som måndag i gymmet arbetade jag ut med den kanadensiska olympiska sprintbussen som var där och arbetade med mig på min sprintmekanik. Inte att jag försöker bli en sprinter, men jag skulle vilja se ut att jag inte är ute springar i flip-flops. ‘

Noah Syndergaard (Howard Simmons / New York Daily News)

Syndergaard sa att det inte varit någon annan kontakt mellan honom och Mets denna offseason, förutom ett kastprogram som skickades till honom av Callaway och ny pitching coach Dave Eiland.

‘Det är ett lite annorlunda, väldigt strukturerat, exakt och exakt kasta program’, sa Syndergaard. ‘Huvudvis de tidigare offseasonsna flyttade jag det Gå Ner ett Kilo I Veckan när min arm kände. Jag hade inte något strukturerat. ‘

Syndergaard har haft begränsad kontakt med ny chef och pitching coach.

Ex Mets, Yankees krukare Doc Gooden att spela Santa på strip club

Han sa att han Gå Ner I Vikt Snabbt Piller hade ett kort samtal med Callaway vid ett Knicks-spel som de båda deltog i.

Noah Syndergaards blir skadad tidigt och sedan Mets säsong spiraler ute av kontroll 2017. (Joe Skipper / Getty Images)

‘Han verkade som en fantastisk kille. Att ha en chef med en pitching bakgrund borde vara ganska intressant tillsammans med en Gå Ner I Vikt Snabbt pitching coach, hur mycket kunskap de har, bara pitching och kasta mekanik,’ säger Syndergaard. ‘Jag har en kompis, (Adam Plutko) (i Cleveland) som pratade mig när affären gjordes och han var extremt avundsjuk, han sa att Mickey är lika bra som det blir.’

En vokal motståndare mot Mets som slog den tidigare pitching coachen Dan Warthen, sa Syndergaard att han också hade en konversation med Warthens ersättare.

‘Kort sagt, kanske 10 minuter på telefonen. Han har ett lägerläger precis omkring åttonde eller så, men jag ser fram emot att göra det, gå dit tidigt, gå och försöka knyta med honom’, sa Syndergaard.

Mets kommer att anbud Matt Harvey ett kontrakt trots senaste kamperna

Syndergaard hade höjt röda flaggor runt Mets vårträning förra säsongen när han pratade om att ha skottat för att försöka kasta hårdare. Faktum är att Syndergaard hade rapporterat att lägret tre pounds lättare än året innan, men hans tankegång om att försöka kasta hårdare är det som bekymrade Mets ‘mässing. Det var kommentarer som hemsökte Mets hela förra säsongen.

Och medan han har anpassat sin träning i vinter är Syndergaard fortfarande en stark troende på sin förmåga att övervinna hitters.

‘Hur jag avslutade säsongen som senast börjar mot Phillies, jag känner att mina ställen var där, min repertoar var bättre än tidigare, hastigheten och den raka kraften kände alla bra i slutet av säsongen’, sa Syndergaard. ‘Om jag fortsätter att vara frisk, är jag mycket säker.’