Nongame djurliv

Nongame djurliv

Av Kristi Coughlon, DNR informationsofficer

Minnesotaner är en generös mycket. Under de senaste 40 åren har de gjort det möjligt för Minnesota Nongame Wildlife Program att hjälpa tusentals individer att överleva och trivas, inklusive djur som hotas, hotas och sällsynta.

Programmet fyller nu upp 40-årsjubileum med hopp om att anhängarna kommer att pakka upp ett årsskift för att sätta under semestern i firandet av de många framgångsberättelserna för djurlivet som det har hjälpt till att skapa, som återkommande av skalliga örnar och trumpeter svanar .

Framgången kommer med en prislapp, och sällsynta arter samlar inte in lönecheck. De är beroende av vår hjälp. Till skillnad från andra DNR-program får Nongame Wildlife Program Viktminskning Tabletter inte generella skattepengar. Det tar ingen avgifter från jakt- eller fiskelicenser. Den finansieras nästan helt av frivilliga donationer gjorda av människor som vill se till att Minnesota Gå Ner I Vikt På En Vecka fortsätter att ha hälsosamma naturliga system som stöder en stor mångfald av vilda djur.

Många av dessa donationer görs när Minnesotans registrerar sina statliga inkomstskatter, vilket anger ett belopp på linjen med lönen att gå till Nongame Gå Ner ett Kilo I Veckan Wildlife Program. Men människor kan donera när som helst, online eller via post. Donationer finansierar återställningsarbete för kritiska livsmiljöer, forskningsprojekt, undersökningar för att bedöma statusen för hotade och hotade arter och utkik och utbildning, såsom den populära eaglecam som når till miljontals hem och klassrum i alla 50 stater och minst 160 länder runt om i världen .

Donationer är avdragsgilla och matchade dollar för dollar av Reinvest i Minnesota (RIM) registreringsskylt fond. Donationer används också som matchning till federala bidrag och andra finansieringskällor utanför finansiering, som utnyttjar ytterligare pengar för att stödja nongame-arter för bevarande, forskning och skydd av livsmiljöer