Nonprofits hjälper mer än 600 barn njuta av presenter

Nonprofits hjälper mer än 600 barn njuta av presenter

‘Hon var i (a) koma. Vi trodde inte att hon skulle bo. Hon var en tre på komaskalaen, som egentligen bara är knappt där. Min dotter är ett mirakel, säger Hessinger.

Hessingersna är en del av familjen A Kid Again. De ansluter sig till andra familjer med barn med kroniska sjukdomar och funktionshinder, och går på exklusiva äventyr med hjälp av förespråkare och assistenter.

‘Våra barn ser annorlunda ut, vet du? När vi går ut tar folk märke. När vi går in med familjen A Kid Again, så är det inte så, säger Hessinger.

Hessingarna har mycket på sina tankar, vilket gör deras semester mer hektiska än de flesta.

‘Vi är så fokuserade på att hålla våra barn friska, särskilt några av våra att vår dotter har varit på sjukhuset ungefär var tredje månad med lunginflammation,’ sade Hessinger.

Verkligheten att ta hand om ett barn med en Gå Ner ett Kilo I Veckan sjukdom och funktionshinder och ta hand om andra barn är varför A Kid Again och Matthew 25 Ministries tar livet av ett riktigt levande vinterunderland med sitt årliga festen på Matthew 25.

Mathew 25 VD Tim Mettey sa att festen är öppen för sina favorit saker att kasta varje år.

‘Vi rensar ut hela vår bearbetningscentrum. Mer eller mindre är jag ett stort barn så vi omvandlar det till något som jag alltid drömt om att ha. Det är typ av Willy Wonka ish. Jag ville göra det så att barnen aldrig skulle glöm det här för resten av livet, säger Mettey.

Det kommer att finnas mer Gå Ner I Vikt Snabbt Piller än 800 personer på Matthew 25: s distributionscenter, som kommer att fyllas med mat, magiska trädskogar, santa s verkstad mm. De kommer att ge bort mer än 600 gåvor till barn som behandlar sjukdom och deras syskon.

‘Efter alla katastrofer och alla saker skulle volontärerna normalt komma in och hjälpa till, det är typiskt underbart att de får uppleva julandan genom att hjälpa ett barn igen, barn med terminaltillstånd och deras familjer’, sa Mettey. .

På semesterpartiet och gåvorna kan barn som Hessingers bara vara barn igen.

‘Äntligen är det bara för henne! Hela familjen får njuta av det, men det är Gå Ner I Vikt På En Vecka hennes tid, det är hennes ögonblick. Det är värt att komma ut och ta den risken för att hon ska ha den speciella tiden och göra de här minnena’ Hessinger sa.