Nordöstra Ohioans och ODOT förbereder sig för en potentiell vit jul

Nordöstra Ohioans och ODOT förbereder sig för en potentiell vit jul

WILLOUGHBY Många i nordöstra Ohio vaknade till snöfall, och eftersom det var två dagar före julen uttryckte vissa spänning om den vita tillsatsen, även om det betyder att väderförhållanden förvärras under de kommande dagarna.

National Weather Service har utfärdat ett vinterväderrådgivande för många län i nordöstra Ohio, där den tyngsta snön förväntas komma söndag eftermiddag till juldagen.

‘Det är Gå Ner ett Kilo I Veckan vackert, vi älskar att försöka gå ner här varje år och bara se ljusen och gå över bågarna, det är bara roligt,’ sa en Willoughby-mamma, som lade henne ett år gammal till bildskärmen.

Skärmarna är ett måste se för många, särskilt de som växte upp i området.

‘Bara ett par nätter före jul hade jag lite shopping att göra strax före och tänkte vi skulle komma på ljuset’, säger Gå Ner ett Kilo I Veckan Leon Gallop, av Mentor.

Utflykterna är värda körningen för massor av människor, men på väg ut och om kan bli mer utmanande när du måste köra i grova väderförhållanden.

Ohio Department of Transportation förbereder sig Gå Ner I Vikt På En Vecka för snö i de kommande dagarna med besättningar bemannade för att rensa vägar i Lake, Geauga och Cuyahoga Counties.