Normandie Holiday Shopping Guide

Normandie Holiday Shopping Guide

Fastigheter Hitta en ny HomeHomes for SaleFind en AgentApartments for RentalsInsuranceMortgagesSäsongen har anlänt till Normandie! Festivalerna jul, kwanzaa, hanukkah och nyår är på väg över hela nationen, och andan sparkar av här i Normandie, Tennessee. Hallarna är utsmyckade, träden tänds och glasögon är fyllda med nog. Så få dina kära nära, ha lite skratt, tack och Gå Ner I Vikt Snabbt ta reda på vad som är viktigt för dig.

Det här året ska du inte låta dig förbereda dig. Uppförandet av semesteret kan känna dig som mycket arbete, det borde vara en del av det roliga. Börja med att komma ihop med gott bolag. Bryt hollyen eller gör en utflykt till en tennessee julgran gård nära Normandie att spejka ut det bästa trädet för ditt hem.

Om gåva ger är bland dina semesterritualer, försök lättnad shopping oro genom att göra ärendet till en social utflykt. Stressade om att spendera? Håll dina motiv i åtanke. Du behöver inte tömma din plånbokshopping för att visa att du bryr dig. Brainstorm en presentlista innan du trycker på butikerna runt Normandie. Att planera saker kan spara pengar och tid och kanske leda till några mer meningsfulla presenter.

Få några idéer här genom att surfa på 2014 populära presentartiklar för barn, män, kvinnor och vänner och släktingar till alla intressen.

Walking DeadWalkers, geeks, rotter, bitar och sönderfall. Få den fullständiga fjärde säsongen på Blu ray och lås dig in för en natt av spänning, rädsla och skräck. De levande börjar utgöra så mycket ett problem som de döda som överlevande börjar möta vad som finns kvar i världen. Det kan göra dig ‘obekväma’ att titta på, men du kan inte vända dig eller ‘vänta på nästa episod. ‘Masterpiece Classic tappar aldrig och Dowton Abbey är inget undantag, med enastående skådespel och fantastiska visuella detaljer. Säsong 4 innehåller mer än 30 minuters bonusvideo med inblick i åtgärden bakom kulisserna. Kriget kan vara över, men dramat raser på. Starter Andy Samberg, följer ett lag av detektiv och deras nya kapten genom de dagliga livets Viktminskning Tabletter liv i en fiktiv polisavdelning i New York City. Det är en sitcom med lite action och en hel del komedi och kamratskap.

Key Peele Key Peele är ‘skräpskallande’ skit com-artister som har sina fans skratta utan att sluta med sin kloka lek på ord. Deras show har liknat med Dave Chappelle-showen för sitt unika perspektiv på liv och språkvetenskap.

Twin Peaks: Hela Mystery Twin Peaks har krediterats med att höja kvaliteten på primetime-nätverks-tv med sitt snäva skrivande och andra världsliga vridningar. Dess körning var kortlivad, men du kan återkomma serien med Twin Peaks: The Complete Mystery en samling skivor som rymmer 30 episoder tillsammans med en bonus 1992-prequel, Fire Walk With Me.

Big Bang TheoryFans av denna show bekänna att du tittar på episoder om och om igen, vilket är en anledning till att du vill lägga till hela sjude säsongen till ditt bibliotek. Den humor av nördar som försöker få flickor blir aldrig gammal, inte heller den kvicka uppgiften mellan karaktärerna. En allmän försiktighet ges inte att äta eller dricka medan du tittar på, för att inte ett skratt högt ögonblick fångar dig överraskande.

Guardians of the Galaxy Star Lord, Gamora, Drax, Rocket och Groot är en osannolik grupp av futuristiska brottslingar kastade ihop för ett högt uppdrag, inget annat än att rädda galaxen och besegra super skurken. Längs vägen bildar de en unik uppskattning av varandras färdigheter i detta oupphörliga moderna episka äventyr från Marvel.

SpongeBob SquarePants Den fullständiga åttonde säsongen innehåller 26 episoder, som Hello Bikini Bottom !, Bubble Troubles och det är en SpongeBob Christmas! Även den skeptiska fallen byts till den enkla charmen av SpongeBob och hans överklagande till det roliga benet medan du undervisar viktiga livsundervisning. Gå Ner I Vikt På En Vecka Hundratals av granskare ger SpongeBob höga betyg för kvalitet edutainment för barn.

Maleficent Angelina Jolie är helt cast som den slående Disney-skurken som kastar en stavning på den rena Princess Aurora. Historien är en förtrollning av den klassiska Sleeping Beauty-historien och förklarar varför Maleficent blev en ‘meanie’ och lägger komplexitet till karaktärerna tillsammans med rörlig musik och fantastiska effekter. Det är vad du kan förvänta dig av Disney och en A List skådespelerska med några säger att det är det bästa de har sett i år. Observera att det kan vara läskigt för småbarn och är rankad PG.

Så här tränar du din drake 2 Om du älskade Så här tränar du din drake, du kommer gärna se historien fortsätta med samma nivå av energi och kreativitet. Skriven av Dean DeBlois som skrev och styrde den första ansträngningen och också är genialet bakom Lilo Stitch, hur man tränar din drake 2 handlar om en ny hjärta av drakar och en Dragon Rider som Hiccup and Toothless undrar (och oroar sig) om. Se själv varför den nominerades till ett People’s Choice Award för ‘Favorite Family Movie’ och vann ett 2014 Hollywood Film Award för ‘Bästa Animation’.

Ja Vänligen du kanske känner henne från SNL, Parks and Recreation eller från hennes Baby Mama berömmelse med kamraten Tina Fey. Ja, snälla är Amy Poehlers muspekande på liv, kärlek, skratt och listor.