North Albury Football Club

North Albury Football Club

Ross Henshaw (född 13 augusti 1952) är en före detta australiensisk fotbollsspelare som spelade för North Melbourne i VFL.

Henshaw var en tuff försvarare och spelade i antingen bakfickan eller halvbacken för North Melbourne under 70-talet och in i början av 80-talet. En attackant försvarare som gick med David Dench, Frank Gumbleton, Ken Montgomery, Denis Pagan, Gary Farrant och Gary Cowton, var en del av en av de bästa defensiva linjalerna för sin tid.

Brett Kirk (född 25 oktober 1976) är en australiensisk fotbollsspelare med AFLS Sydney Swans och är känd som ‘Kirky’, ‘Captain Kirk’, under 2005 AFL Finals Series ‘Captain Blood’ och av lagkamrater som ‘Hippy’. Kirk är en hårt arbetande och påfield ledare som har spelat i ett premiership med Sydney Swans.

Tidig karriär

Kirk växte upp i Albury, New South Wales. Han var en utmaning för Nord Albury Football Club i den mycket konkurrenskraftiga Ovns Murray Football League innan han ritades till Sydney Swans som en rookie.

Kirk var förhöjd från Swans rookie lista och gjorde sin senior debut 1999, trots att han tidigare hade skurits från tilläggslistan.

Han kämpade ett tag för att cementera sin plats i laget, men sedan Paul Roos ersatte Rodney Eade som tränare har hans karriär blomstrat. Han har fått rykte som en tuff spelare, villig att lägga sin kropp på linjen och full av beslutsamhet. Han rankas vanligen högt efter antal handbollar och hårdboll får och ledde tävlingen i tacklar för 2004 och 2005.

Han var löpare för klubbarna bästa och rättvisaste utmärkelsen både 2003 och 2004 och gjorde hela australiensiska laget 2004. Efter Stuart Maxfields avgång från Sydney-kaptenen i början av 2005 års premiership säsong var Kirk en av de sex spelare i kaptenrotationen. Han captained klubben för 4 matcher och blev senare känd som den bästa och rättvisaste i 2005-premiership-vinnande laget.

2006 samlade Kirk 142 uppdrag (näst högsta i ligan) och tilldelades AFLPAs Robert Rose Award för de mest modiga spelare tillsammans med Glenn Archer.

År 2007 har Brett Kirk vunnit sin näst bästa och rättvisaste utmärkelse. Kirk efterfrågade alla 23 matcher han spelade under 2007 och samlade totalt 461 röster.

Kirk är förmodligen den mest produktiva tacklaren bland aktiva spelare. Han har för närvarande den näst största hanteringen i inspelad historia (inspelad sedan 1987, och bakom bara Tony Liberatore), har rekordet av 149 tacklar i en enda säsong (2007) och håller totalt fyra av de sju största positionerna i den statistiken .

Under den första halvan av 2008-säsongen berömde före detta Collingwood-legenden, nu Fox Sports-kommentaren Tony Shaw, Brett Kirk för sin konsistens som ledare och spelare under de senaste åren och betygsatt honom som den bästa kaptenen i ligan. Han noterade att med avgången av stora lagledare och klubblegenden som Nathan Buckley för Collingwood, Michael Voss för Brisbane Lions och James Hird för Essendon, hade AFL förlorat mycket av sitt ledarskap och tvekade Går Man Ner I Vikt inte att namnge Brett Kirk som en av de få som har tagit manteln till ligasens mest inflytelserika och konsekventa ledare, tillsammans med spelare som Brisbanes Jonathan Brown. Shaw sa att även om Kirk kanske inte har hastighet eller färdigheter till rivaliserande spelare som Chris Judd, Gary Ablett, Sam Mitchell och Sydney Swans lagkamrat Adam Goodes, hade han verkligen segheten, styrkan, fitness, konsistens och ledarskapsförmåga att betraktas som en av AFL: s bästa ledare sedan hans debut.

Brett Kirk är allmänt känd som en tagger. Han har skuggade spelare som Chris Judd, Sam Mitchell och Brisbane Lions Simon Black, elitspelarna i ligan och höll dem stängd av spelet. Han är en av de mest respekterade aktörerna i AFL och kommer fortsätta att ta itu med hårt och leda svanen under 2009.

Vid slutet av 2009 års AFL-säsong har Kirk spelat 176 matcher i följd, den 8: e längsta sträckan.

Den 19 maj 2010 tillkännagav Kirk sin pensionsålder i slutet av 2010 års säsong. Hans brorson Sean Beath är en ung stjärna i uppgången och Sydney letar efter att utkasta honom i slutet av 2009. Kirk är känd som en övande buddhist och bär en tatuering av en buddhistisk symbol på ryggen.

Brian Peter ‘Wrecker’ Leahy (3 februari 1943 24 januari 2004) var en australiensisk fotbollsspelare som spelade för Melbourne i VFL under början av 1960-talet. Hans bröder John och Terry spelade också för Melbourne.

Australiensiska regler fotboll karriär

En starkt byggd halvback, var Leahy noterad för hans skur av flankerna. Vid 15 års ålder vann han Nord Albury Football Club s bästa och rättvisaste och var bara 16 när han anmäldes av Melbourne och spenderade 1959 i reserverna.

Den 18 april 1960 under Round 1-sammandrabbningen med North Melbourne blev Leahy 786: e spelare för att bära Melbourne Guernsey. Han fortsatte med att spela ytterligare 11 matcher med Melbourne under 1960-säsongen, inklusive Grand Final mot Collingwood Vid 17 år och 233 dagar blev Brian den näst yngsta premiershipspelen i VFL-historia, bara 11 dagar äldre än rekordinnehavaren Murray Weideman.

Under 1961-serien spelade Leahy totalt 17 matcher två med sin äldre bror, John (Rund 12 och 13) och fick 2 röster för Brownlow Medal. Han spelade ytterligare 17 matcher år 1962, inklusive halvtävlingen för Carlton och fick en annan Brownlow Medal-omröstning

Leahy spelade totalt 18 matcher under 1963-säsongen och sparkade sitt första VFL-mål under runda 7-förlusten mot södra Melbourne. År 1964 sparkade han sitt andra mål mot South Melbourne (Round 11) innan en lårskada kostade honom ett annat premiership.

En trasig achillessenen följande säsong slutade slutligen Leahys VFL-karriär spelade han bara ett spel 1965, förlusten för 16: a för Geelong

Leahy avslutade sin karriär i VFA där han spelade kortfattat med både Yarraville och Northcote. Han coachade sedan South Melbourne s Under 19s fotbollslag.

Senare i Gå Ner I Vikt På Viktminskning Tabletter En Vecka livet

Brian Leahy dog ​​i Wodonga den 24 januari 2004 och är begravd på Glenmorous Gardens Lawn Cemetery, Albury.

Rudy Yonson (född 20 september 1963) är en före detta australiensisk reglerfotbollsspelare som spelade för Sydney i VFL.