Ny jacka Komikerfrue

Jag har köpt min nya Parajumperjacka och sparat över tusen kronor vid 16 års ålder i stället för storlek Small. Smart inte sant? Det värmer alltid Sunnm rshjertet, gör en kupp.

f tagit en bild av den här jackan var inte så lätt, särskilt eftersom fotografen för tillfället var 5,5 år. Fattiga barn, hur dumt det är att en mor st r p gatan och be ditt barn att ta en bild av sig själva. Inte undra på att det fanns bilder, karma.

Jag skyller på mig själv.

Han lilla riddare här känner inte upp och ner på Stella McCartney och VM. Men han älskar motiv med tigrar, robotar och skylanders.

Han tycker om tröjan till de bästa vänkamraterna i barnkammaren och vill ha samma själv, för de är coola.

Han berättar vilken butik som är på egen hand, bara han själv, välj lite också.

Och denna tiger gifte sig med honom.

Vad jag letar efter är att hans kläder inte kommer att tvättas med parfyminnehållande kemikalier. Då är det på hans hud. Vi är nog många som kan känna igen oss i b det roligaste och att de inte Noks roliga saker 🙂 Men jag undrar bara om du vet var pälsen på den nya pälsen di ifrån? Är ännu en motståndare av päls och från vad jag har läst på webben, så pälsen på Para Jumper ‘n äkta päls. Det är på i något te menat som personlig kritik, men det är något om de signaler du sänder ut att’ allmänheten ‘person.

Stackars flicka attackerades med kritiska kommentarer från årliga de andra flickorna i klassen, och sedan hade min dotter smällde kritikerna att hon tror att de kunde låta v re bry sig vad andra människor spenderar sina pengar på, och att om de absolut behövs Av kritiska skäl kunde de börja med mitt hem och fråga min pappa vad den dyraste handväskan eller den dyraste plagget i garderoben kostar.

I vårt hem är vi dyra och billiga om varandra, beroende på vad vi gillar, och alls, utan fokus på varumärke. Vi fokuserar också på kvantitet och vi vet inte billigt ‘trendkl r’, vi kommer antagligen att använda endast f gånger. Regeln är 1 st i garderoben = 1 st för Fretex. Men hennes dotter är nog nog, att hon är privilegierad, som ett enda barn som aldrig har saknat någonting. Hon är fortfarande stor kors YD med åtmin r HM, Cubus och Bik Bok så länge de är bekväma (substansen vid r och s sömmar som är kända på insidan är förbjudet). Kände att jag var stolt över att jag har lyckats inpränta i (den privilegierade) arvingen som uasett att ha respekt för andra och ser lite i spegeln f r en kritiserar någon.