parajumpers herreförsäljning

De mest populära jackor kommer att se från detta märke inkluderar: Gobi, Kodiak, Gobi W (hona) och den senaste Denali (hona).

Vad folk älskar om detta märke är distinkt utseende, särskilt kroken / gult rem och pälsen.

Parajumpers jackor erbjuder en rad stora fickor som är användbara i många situationer, kanadagås kensington parkafor exempel: spridnings en plånbok i lastfickan, eller en myntpåse i manteln. Många av dessa kan användas vid olika tillfällen. Den distinkta stil av jackan tillåter mer varierad utseende, många människor föredrar sprawl päls huva på sina axlar (packa upp den i två halvor på baksidan) som verkligen visar en stor skillnad, och erbjuder mer individualitet. Självklart är stor prislapp (betala 935 + skatt, 1000+) den största nackdelen; chansen är att du kommer vara den enda personen som använder den i skolan, inte som 20 gs flockmedlemmar: P.

Detta autentiska kanadensiska varumärke erbjuder de populära jackarna: Chiliwack-bomber

Chiliwack-bomber är uppkallade efter en stad i British Columbia, Chiliwack. Jackan är väldigt het och snygg: P

Jackan förmodligen aldrig bäras i arktiska miljöer på grund av bombplan stil korta längd, ben och höfter inte skydda hela om du inte vill fluffigt snö byxor.

Priset på 545 + moms är inte så dyrt, som många säljare säger, jackan är verkligen en investering.

Jackan håller dig varm, möjligen varmare än PJS (para hoppare) kommer, och logotypen definitivt sticker ut offentligt om du är en av dem ska erkännas.

Den enda stora nackdelen med denna hjälte är ren popularitet, ifrt centrum eller i skolan gör att du sticker ut, utan snarare att man tittar inte på samma sätt som andra 20 personer som använder den. termen är gs flock.

Beslut: Jacka som passar dig?

Du måste skicka dig några frågor:

1) Har jag några vänner som är Kanada Kanada?

(Kan du hyra jackan städa grupptryck, som samma ord om parajumpers)

2) Jag behöver uppgradera min vinter garderob?

3) Har jag budgeten att köpa någon av dessa jackor?

4) Är jag en hipster asiat?

(De flesta av de coola asiatiska barnen vet att du förmodligen har Kanada, vissa extrema fall: Parajumpers)

5) Jag vill se ut som den andra eller önskar jag vara annorlunda? Jag hoppas att denna sammanfattar det för alla er ivriga köpare, är trenden sannolikt vrende i R, S sitt bästa för att fatta ett beslut i sommar / höst Antal aktier är fortfarande hög.

Ned gick bara upp från sin förtrogenhet som heta fluffiga saker till en r-produkt.

Den här vintern rapporterades att musiker Drake spenderade $ 5000 på en skräddarsydd, nedfylld Canada g-kappa som sportade en guldglidel och matchande knappar.

RELATERAT: Kanada g jackor stiger över resten

Nedfylld päls är inte längre bara ett praktiskt ytterplagg som bärs av spänna hårda föremål på vintern. Det har blivit en statussymbol, och kanadensiska varumärken blir alltmer trovärdiga över hela världen.

Canada G Moose Sl och är bara några av de mest eftertraktade varumärkena från Stockholm till Shanghai.

är i en tid av premium ytterkläder gås dam sa Will Poho, ägare av Moose sl päls företag baserat i Montreal som fräck logo har blivit igenkännbara bland en sval hipster mode publik.

År 1980 modetyper besatt av sneakers, höja dem till den ikoniska status av konstruktions- och design prislappar att matcha. Denim och T-shirts följde snart, klättra på lyxstegen som f-produkter.