Bli kär i den populära Cullen

Bli kär i den populära Cullen

Hopewell Residential s Cullen modell showhome har utformats för familjer på växten.

De två våningar laned hem har tre sovrum, 2,5 badrum, ett flexrum och mer inuti dess 1 584 kvadratfot, säger Stacy Johnson, laned områdeschef för Hopewell.

Cullen är vårt mest populära laned hem. Hemköpare blir snabbt förälskad i den här fantastiska inredningen, prispengar från bara 414 000 dollar inklusive mycket och GST och det otroliga urvalet av varor som finns i Mahogany, säger Johnson. Hopewell designer curated paletter kan hemköpare anpassa sitt hem till sin personliga smak och preferenser. Ingången till hemmet är ett flexrum, perfekt som en hål för mamma och pappa, eller ett speciellt rum för läxor.

Ett stort livsstil rum ligger bredvid flex rummet och matsalen tar dig in i köket på baksidan av hemmet.

Cullen L-format kök med spolhäftande bar är en stor säljfunktion som erbjuder massor av lagringsutrymme och prep-utrymme, säger Johnson. Köksfönster ser ut på bakgården, vilket gör köket fint och ljust. Showhome har utformats i Hopewells populära Avenue Palette och har djupt träskåp med kontrasterande vita kvarts bänkskivor och elegant oljebrytad brons hårdvara.

älska detta hemma matplats. Ligger strax utanför köket, matsalen rymmer lätt alla dina middagsgäster. På övervåningen finns de tre sovrummen och tvättstugan.

rymligt sovrummet passar bekvämt en king size-säng och har en garderob och fem stycken badrum. Hans och hennes handfat, en helkaklat dusch och separat soakerkar gör badrummet till ett verkligt tillflyktsort, säger Johnson. full storlek tvättstuga på övervåningen är en bekvämlighet våra hemköpare verkligen älskar. sydost Mahogany stadsdel är en av Calgary mest utmärkta, har tagit hem många SAM Awards som Calgary Community of the Year, Showhome Parade of the Year och mer.

är Calgary bästsäljande nytt samhälle, hem till Calgarys största sötvatten sjö, 30 hektar naturliga våtmarker, 107 hektar stort utrymme, en 22 000 kvadratmeter invånare strandklubb och nyöppnade shopping och restauranger, säger Johnson, nu är det dags att köpa . har en mycket spännande, begränsad tidskampanj på nu. Du kan spara tusentals på ditt helt nya Hopewell-hem, inklusive Cullen.