Blige sjunger söt själmusik på palatset

Blige sjunger söt själmusik på palatset

AUBURN HILLS Mary J. Blige och Maxwell visade att de regerade högsta som kungen och drottningen av R musik fredag ​​kväll den 18 november på Palace of Auburn Hills.

Paret The King and Queen of Hearts World Tour stoppar uppvisade sångarna i nästan 90 minuter vardera, förstärkt av tunga kataloger av träffar som sträcker sig över 20 år.

Blige var upp först. Från det ögonblick som hon gick på scenen var det tydligt att hon inte skulle gömma sig från rykten som har omgjort hennes skilsmässa från man och chef Kendu Isaacs. Istället sjöng hon genom dem med framträdanden av träffar som att gå ner, leverera så mycket makt och känslor, att det genomträngde teatern och krypte sig direkt in i själarna hos de i platserna.

alltid väldigt ledsen när du börjar ett liv med någon och det går inte som planerat, meddelade hon att folkmassan nickade huvuden och chanted i överenskommelse före The Thick Of It. Inte Gone Cry såg en ledsen Blige gör precis det då hon svepte tårar ur ansiktet och bytte sångtexten från att inte vara värt min tid för att det var värt min tid, komplett med upprepade körningar. då gav hon en pep-pratstund som varnade fansen för att inte låta någon hindra dem från att älska sig innan hon ledde in i More Drama, som hon slutade med att falla på scenen som om att säga att hon hade nog, då uppstod symboliskt när fansen brølde i empatiskt stöd.

Plötsligt flyttade humöret med en droppskärm som innehöll en provtagning av Bilge-videor och samarbeten med Method Man och Jay Z som hade publiken upp och dans. Blige stängde hennes uppsättning på en optimistisk anteckning med en Thing Singalong innan hon kallade fans ut ur deras platser för Affair.

Habit gav chansen för fans att föra lite innan Maxwell saktade humöret för hans återgivning av och Kate Bush Woman Work. Han knäböjde sig på jumbo videoskärmen medan texten för den senare rullade innan han hoppade in i sin signaturfalsetto som gjorde att fansen skrek i glädje. Han införde också hyllningsbilder av prins, Mohammad Ali, Treyvon Martin och Black Life Matter förespråkare på skärmen.