Blogg för thedeadpelican

Blogg för thedeadpelican

Som de flesta är medvetna, vår egen senator Bill Cassidy sponsrar en proposition som ersätter Obamacare. I en intervju igår med710 KEELs Robert J Wright och Erin McCarty förklarade han räkningen och sade att det skulle ge resurser till arbetsfamiljerna för att köpa sin egen försäkring. Vi ger inte pengarna till försäkringsbolaget, vi ger det till familjen. ‘

Hela intervjun finns här.

I en ny utveckling som överraskar ingen, tar Senator Cassidy Bill nu kritik från en känd Hollywood-kändis: Jimmy Kimmel. På sin show igår kväll slog Kimmel Cassidy på att säga att killen, Bill Cassidy, bara ljög rätt mot mitt ansikte. För många människor kommer räkningen att leda till högre premier. välsigna hans lilla hjärta. Det rör sig om att Obamacare-fanklubben är så djupt oroad över att hälsovårdspremierna påverkar folks fackböcker.

I samma monolog sade Kimmel att hans son nyligen hade öppen hjärtkirurgi. Han fortsatte med att säga att under CassidyGraham-räkningen kommer barn med ett existerande tillstånd att få den vård han behöver om och bara om hans fader är Jimmy Kimmel. Annars kan du vara skruvad. kritikerns grundläggande argument mot Cassidy-propositionen kan sammanfattas som kommer skyrocket och barn kommer att lida. Det ett övertygande, helt original argument som aldrig har använts av någon politiker någonsin i världens historia.

Om du känner sarkasm i det uttalandet, gratulerar du med att vara uppfattande.

Vad Kimmel (och andra som han) inte inser är att enligt Obamacare är premierna redan höga och barn med redan existerande villkor kämpar redan för att få täckning. Den mardrömscenario som Kimmel presenterade sker redan under den faktura han försvarar.

I en ny presskonferens där han diskuterade propositionen nämnde Cassidy min vän Moon Griffon.

kommer att använda exemplet på en kollega som heter Moon Griffon, som är en talkhow värd i Louisiana. Han är egenföretagare. Månen har ett specialbehov barn. Moon premie per år är över $ 40.000, med en $ 5000 självrisk och en ytterligare läkemedelsavdragsbar. Tänk på det. Han kommer att betala 50 000 dollar per år mellan sina premier och hans självrisker.

Om du är en vanlig Moon Griffon-lyssnare (och du borde vara) hörde du ingen tvekan om hur hans hälso- och sjukvårdskostnader har ökat sedan introduktionen av Obamacare. På sin show har herr Griffon sagt att om de fortsätter att klättra, kommer han inte kunna betala för både hans hemlån och hans vårdkostnader.

Han överväger för närvarande att sälja sitt nuvarande hem att han betalar en inteckning på och betalar pengar för ett hus som är mindre för att göra slutar mötas. Detta är bara ett exempel på hur Obamacare kör ner den amerikanska levnadsstandarden.

Jimmy Kimmel berättar skräckhistorier om vad som händer med barnen och om hur folkens hälsovårdspremier kommer att sväva om CassidyGraham-propositionen är godkänd.

Jo, smärtan och lidandet som Kimmel skisserade i sitt tal händer redan.

För en månad sedan, mig själv och tusentals andra Denham Springs invånare hade sina hem översvämmad. Sedan dess har vi slaktat hem och låt dem torka ut och är på den punkt där vi kan börja bygga om.

Det rena helvetet att kämpa med en djärv och inkompetent rådhus har vi längtar efter dagarna tillbaka i augusti när vi kämpade mot översvämningsvattnen som försvann våra hem.

Många Denham Srpings invånare utsätts för mardrömmen för att bli tvungna att höja sina hem. Den verkligt skrämmande aspekten i allt detta är att den bygger på en idiotisk och godtycklig formel.

För att bygga om sina hem måste de med mer än 18 tum vatten ansöka om tillstånd.

För att få tillstånd måste du presentera

EN). En uppskattning av en licensierad entreprenör och

B). Din bedömning av fastighetsvärdering från skattemyndigheten.

Om uppskattningen av entreprenören är större än 50 procent av ditt hemvärde på skattebedömningen, kan du bli tvungen att höja ditt hem.

Idiocen av allt detta bör vara uppenbart för alla med en hjärna som är större än en atoms storlek.

Dollarnvärdet som är knutet till ditt hus på ditt skattebedömningsdokument är i de flesta fall betydligt mindre än vad ditt hus faktiskt skulle sälja för.

Uppskattningar av entreprenörer varierar vildt beroende på entreprenör Det är helt slumpmässigt och godtyckligt nummer.

OBS! Om du arbetar för, eller annars är en ursäkt för den avsky som kallas Srpings City Hall, spara andan. Don vågar försöka berätta för mig att något av detta är osant.

Varje ord av detta kom rakt från hästens mun. Jag pratade med någon i stadshuset ansikte mot ansikte.

Franklin Center inbjöd en stor samling bloggare från varje stat, för att sprida meddelandet om skolval. Jag var bland slang bloggare privilegierade nog att delta, och jag hittade den information som presenterades för att vara otroligt insiktsfull.

Min ursprungliga intentad beento skriver min första blogginmatning omedelbart efter att konferensen slutade, men det precis när jag lärde mig att mitt hus var under vatten 1.300 mil bort och att jag inte skulle kunna få ett flyg hem i flera dagar.

Plötsligt var det väldigt svårt att blogga. Det var mycket lättare att promenera till centrum och drunkna mina sorgar på den ökända Coyote Ugly Saloonand, som ganska mycket vad jag gjorde.