Blås spara i nionde led till tigrarna vinna över indianerna CBS Cleveland

Blås spara i nionde led till tigrarna vinna över indianerna CBS Cleveland

92.3 The FanVISIT THE 92.3 THE FAN HOMEPAGE Clevelands sportfans har ett djärvt val för nyheter och information om sina favoritsporter. Sports Radio 92.3 The Fan (WKRK FM) har lokalt producerade program som är värd för bekanta Cleveland-röster, tillsammans med uppdateringar av rubriken var 20: e minut och en komplett serie av NFL och collegefotbollsspel genom spelomslag. För att bryta nyheter och allt som påverkar Clevelands sportscenar, lita på Sport Radio 92.3 The Fan och CBS Sports Radio. Patrick’s Day DrinksThese boozy drycker kommer att vända varje St. Patty Day till en fest att även St Patrick själv skulle lyfta ett glas till.

Bästa lokalt ägda kaffebutiker På ClevelandEast sida, västsidan, runt om i staden njuter folk i Cleveland och dess omgivande förorter med gallon i hundratals närbutiker som ligger bekvämt nära deras hem, nära deras arbetsplats eller på rutt mellan de två. Alla har sina favoriter och alla dessa butiker att välja mellan är en skrämmande uppgift att besöka dem alla. Förhoppningsvis kommer den här listan att hjälpa dig att hitta din favorit.

America Best Irish PubsHome är där irländarna hänger en hatt, och dessa pubar är några av de bästa i Amerika. Ännu bättre när det är en familjedrivet plats där keltisk musik och gemytlighet är på menyn tillsammans med Guinness pints.

Bästa evenemang som planeras för International Women Day 2018Consider som deltar på några av de bästa händelserna som planeras i dessa utvalda städer för Internationella kvinnodagen.

Bästa semestermål för amerikansk historia BuffsFive av de bästa semesterdestinationerna för amerikanska historia älskare att överväga i år är inte nödvändigtvis den mest kända.

Bäst 2018 Singles CruisesCruise-företag har intensifierat sina erbjudanden för att öka appellen till en yngre demografisk. Det finns singelkryssningar, kryssningar endast för vuxna, interaktiva temakryssningar, kulinariska bootcamps och signaturhändelsekryssningar, några med solokabiner.

Svart historia Månad: 5 Destinations för afrikansk amerikansk kultur HistoryFive rekommenderade amerikanska städer att besöka under svart historia månad. Martinez 28 i Detroit Tigers under den nionde inningen mot Cleveland indianerna på Progressive Field den 2 september 2014 i Cleveland, Ohio. Martinez 28 i Detroit Tigers under den nionde inningen mot Cleveland indianerna på Progressive Field den 2 september 2014 i Cleveland, Ohio. (Foto av Jason Miller / Getty Images)

CLEVELAND (92.3 The Fan) Cleveland Indians fans, tisdagskväll spel på Progressive Fieldfelt som det kom från ett välbekant manus.

Stam i positionto hämta en eventuell seger över Detroit Tigers på Progressive Field? Kolla upp.

Cleveland närmare på höjden försöker plocka upp den potentiella spara i ett tätt spel? Kolla upp.

Demoraliserande slag levereras i form av en tre-run homer? Oof. Notan tack. Martinez och tigrarna fortsatte med att skicka en stans direkt till tarmens tarm och slog Cleveland 4 2 framför 9,990 fans.

gjorde bara platser. Det var allt det, sade Allen efter att ha misslyckats med att hitta bra kommando på sina sekundära platser. gjorde ställningar när jag var tvungen att. Jag föll bakom. Jag var tvungen att kasta bra hitters hittablepitches och de saknade dem. Allen, det var hans tredje blåst spara på säsongen och andra efter att ha konverterat 18 raka sparar i så många spel. För Martinez var det hans femte homer på Progressive Field den här säsongen och andra mot Cleveland närmare 2014.

han kunde inte få sin boll som han brukar göra, sa manager Terry Francona att de skulle kunna fälla några snabbbollar eller ta några fastballs som han normalt får av killarna. Han kastade ganska svårt men hade bara en känsla för sin brottboll. förlusten tappade indierna till 70 66, vilket lägger mycket mer tonvikt på de kommande två spelen i den kritiska fyra spelserien med Detroit. Efter att ha fallit i den demoraliserande affären är indianerna nu 0 för 2 i de två senaste hemmalagen och har sjunkit till 5,5 tillbaka i AL Central.

Frågan är: Hur kommer indianerna att reagera? Kan de återigen visa stor elasticitet?

dyker upp imorgon, och vi är redo att spela, sa Allen. spelet över. Vi glömmer det. Vi går vidare och vi visar redan att spela i morgon. nederlag förstörde en annan stark prestanda av Carlos Carrasco.

Cleveland indianerna startade in och ut ur trafik hela kvällen men gjorde stora platser i stora fläckar.

Carrasco registrerade en karriär hög 10 strikeouts på tisdag, sju som kommer med tigrarna som hotar att göra mål. Den högra handern tillåter 10 basen träffar i 5,1 innings, men kunde hålla bindebanan från att nå upp till skålen hela natten.

gravde verkligen djupt, sa Francona. var verkligen något Det flög förbi uppmuntrande. bara kör han tillåtit kom på en baser laddade promenad till Alex Avila i toppen av andra den enda smeten Carrasco gick hela kvällen.

tror att detta var en av mina bästa spel, sa Carrasco. Jag har bara en massa problem Men jag mår bra och jag gjorde mitt jobb. har begränsade motsatta smetar till bara tre förtjänta löpningar över sina sista 30 innings och hävdar en 0,90 ERA i sina senaste fem utflykter.

Stammen körs bara på tisdag kom på en stor flygning av första baseman Carlos Santana, hans 23: e säsongen, i botten av den första inningen.

De två körskotten av Tigers-startaren Kyle Lobstein gav Cleveland, då en 2 0-kant.

Vänsterhänta Lobstein bosatte sig och slog ut 10 indianers smeten i 5.1 innings.

Cleveland missade sina möjligheter, stranding11 totalt löpare på tisdag kväll. Klubben gick 1 till 6 med löpare i poängposition.